Τελευταία “στροφή” στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής με το Ατρόμητος Παλαμά – Μετέωρα υπό… προϋποθέσεις σημαντικότερο ματς (Πρόγραμμα – Διαιτητές)

Με πολλά ερωτηματικά να υπάρχουν και σήμερα στον 4ο όμιλο των πλέι οφς της Γ’ Εθνικής, σχετικά με τις αποφάσεις που θα βγουν από την ΕΠΟ για την τύχη των αγώνων Μετέωρα – Μαλεσίνα και Ανθούπολη – Ατρόμητος Παλαμά, της 5ης και 6ης αγωνιστικής αντίστοιχα, ορίστηκε η τελευταία (7η) “στροφή” με το Θεσσαλικό ντέρμπι στην Καρδίτσα να ξεχωρίζει.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ σήμερα αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση για την τύχη του αγώνα που ματαιώθηκε στην Καλαμπάκα, με τους γηπεδούχους των Μετεώρων να έχουν κάνει προσπάθειες για να ζητήσουν την κανονική διεξαγωγή του αγώνα, ενώ σε διαφορετική περίπτωση η ομάδα της Φθιώτιδας θα πάρει με 3-0 άνευ αγώνα την νίκη.

Από την άλλη, δεδομένο φαίνεται να είναι ότι σε πρώτη φάση θα πάμε στην αγωνιστική του Σαββάτου (08/06) με τον Ατρόμητο Παλαμά στους 10 πόντους και την 2η θέση και την Ανθούπολη στους 7, μέχρι να εκδοθεί και η δεύτερη απόφαση για τον μεταξύ τους αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής όπου το αποτέλεσμα ήταν 0-3, υπέρ των “Καρδιτσιωτών” ωστόσο έχει γίνει ένσταση από την πλευρά των Λαρισαίων για αντικανονική συμμετοχή τιμωρημένου παίκτη. Η συγκεκριμένη ετυμηγορία φαίνεται να βγαίνει την άλλη Πέμπτη (13/06) κι αν δικαιωθεί η Ανθούπολη θα έχουμε ολική ανατροπη στο σκηνικό της ανόδου.

Έτσι από τους μεθαυριανούς αγώνες ξεχωρίζει το Ατρόμητος Παλαμά – Μετέωρα, στο οποίο οι γηπεδούχοι έχουν σίγουρα ενδιαφέρον και μένει να δούμε αν και τα Μετέωρα θα είναι στο… “παιχνίδι” της ανόδου. Στην άλλη αναμέτρηση η Ανθούπολη θα πάει στην Κοζάνη για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Κοίλων και θέλει μόνο την νίκη (ίσως κυνηγήσει και την διαφορά τερμάτων) για να ελπίζει και ακολούθως να περιμένει την απόφαση για το αν θα τσεκάρει την άνοδο.

Τέλος ο Ολυμπιακός Βόλου θα πάρει άνευ αγώνα το τρίποντο από το Νεοχώρι Γρεβενών και θα κλείσει στην κορυφή με 16 πόντους, ενώ η Μαλεσίνα θα κάνει το ρεπό της και θα μείνει (για τώρα) στους 10.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής (Τελευταία) του 4ου ομίλου των πλέι οφς ανόδου στην Γ’ Εθνική:

Σάββατο 08/06, 17:00

Γήπ. “Λιάπειο” Αθλ. Κέντρο Κοζάνης: ΠΑΟ Κοίλων – ΑΟ Ανθούπολης [Χατζηβασιλείου(Μακεδονίας), Κωνσταντινίδης(Μακεδονίας)-Γενετζάκης(Μακεδονίας), Ρόντσης(Καστοριάς)]

Γήπ. Δημ. Παλαμά, Καρδ.: Ατρόμητος Παλαμά – ΑΣ Μετέωρα [Μαγγιώρος(Ηπείρου), Ευαγγέλου(Ηπείρου)-Γκέλης(Ηπείρου), Παγωνόπουλος(Θεσσαλίας)]

Ολυμπιακός Βόλου – Νεοχώρι Γρεβενών 3-0 α.α.

Ρεπό: ΑΕ Μαλεσίνας

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!