Τέλος ο Καλογιάννης από τον ΑΟΤ – Ψάχνουν για προπονητή οι “τρικαλινοί”

Σε μια ξαφνική απόφαση να λύσει την συνεργασία της με τον προπονητή Βασίλη Καλογιάννη προχώρησε η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα, με ανακοίνωση που έγινε γνωστή σήμερα.

Παρά το γεγονός ότι οι στόχοι της ομάδας ήταν φέτος να είναι ανταγωνιστική και να μην κινδυνέψει, βάζοντας και κάποια νεαρά παιδιά στις βασικές επιλογές και τον Καλογιάννη να τα έχει καταφέρει πολύ καλά για 14 αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, φαίνεται οι διοικούντες των “κυανέρυθρων” να μην είναι ικανοποιημένη από την εικόνα και επέλεξαν να αλλάξουν σελίδα για μία ακόμη φορά.

Ο Βασίλης Καλογιάννης ανέλαβε τα ηνία της ομάδας το καλοκαίρι από την περίοδο της προετοιμασίας, χτίζοντας το ρόστερ, ενώ στο διάστημα που “έκατσε” στον πάγο της τρικαλινής ομάδας μέτρησε 6 νίκες 5 ισοπαλίες και 4 ήττες στις αγωνιστικές του 2ου ομίλου.

Πλέον η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση νέου κόουτς, χωρίς να υπάρχουν κάποια ονόματα που να έχουν βγει στο προσκήνιο, μέχρι στιγμής.

Το μεσημέρι στην προπόνηση του ΑΟΤ στα γήπεδα της Σωτήρας, βρέθηκε ο πρώην τεχνικός πλέον της ομάδας και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, δείγμα του καλού κλίματος αλλά και της κοινής συναινέσει απόφασης για την λύση της συνεργασίας με την διοίκηση, όπως αποκάλυψε στην ανακοίνωση της η ομάδα. Την σημερινή προπόνηση καθοδήγησε ο Κιτσόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Τρίκαλα ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Βασίλη Καλογιάννη.
Εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες για το έργο του από την θέση του προπονητή του αγωνιστικού τμήματος, από το περασμένο καλοκαίρι. Η προσφορά του συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχημένη αρχή αυτού του νέου εγχειρήματος για την ομάδα μας.
Η αποχώρηση του κ. Καλογιάννη από τη θέση του προπονητή λύθηκε μεταξύ μας σε απόλυτα φιλικό κλίμα, αντικατοπτρίζοντας τον επαγγελματισμό και τη συνεργατική σχέση που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Εκφράζουμε τις ευχές μας για μια επιτυχημένη συνέχεια στην προπονητική του διαδρομή και στα μελλοντικά του σχέδια.
-Η διοίκηση, βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή ο οποίος θα ανακοινωθεί σύντομα.”

Μια περίεργη σύμπτωση είναι ότι την ερχόμενη αγωνιστική (Κυριακή), που ο ΑΟΤ θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Άρτας και οι δύο ομάδες θα έχουν διαφορετικά πρόσωπα στους δύο πάγκους μιας και η αρτινοί αντικατέστησαν τον Χρήστο Αγγέλη με τον Βαγγέλη Τζιάρρα.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!