Συνθέσεις και ρεπορτάζ από τις ήττες των θεσσαλικών ομάδων στην αγωνιστική της Γ’ Εθνικής

Μετά τις ανακατατάξεις στην βαθμολογία με την απογοητευτική ήττα με 5-1 του ΑΟ Τρίκαλα στην Κοζάνη από τον Εορδαϊκό, και την ήττα και του Κιλελέρ από τον Θεσπρωτό, γίνεται χαμός πλέον κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού.

Ο ΑΟΤ ήταν σαν να μην πήγε ποτέ στην Πτολεμαΐδα, και βρέθηκε από το 24′ με 2-0 πίσω στο σκορ και στο ημίχρονο με 4-0. Στο 48′ ο Νίκολι με δεύτερο προσωπικό τέρμα έκανε και το 5-0, ενώ για την τρικαλινή ομάδα σκόραρε ο Αλεξίου στο 52′ για το τελικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη η ΑΕ Κιλελέρ δεν κατάφερε να κρατήσει εκτός έδρας, στο τέλος αφού δέχθηκε το γκολ νίκης του Θεσπρωτού στο 89′. Παρά το γεγονός ότι ο Αλτάνης στο 40′ είχε ισοφαρίσει το γκολ του Βιγιάλμπα από το 30′ τελικά η ομάδα της Λάρισας έφυγε με την ήττα μετά από την νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με την Λευκίμμη.

Το ρεπορτάζ των αγώνων:

Εορδαϊκός – ΑΟ Τρίκαλα 5-1 (20′-48′ Νίκολι, 24′ Άνταμς, 40′-45′ Τσαγκαλίδης / 52′ Αλεξίου)

Γήπεδο: Δημοτικό “Αιμίλιος Θεοφανίδης”, Πτολεμαΐδας, Κοζάνη
Διαιτητής: Τσίωρης(Άρτας)
Βοηθοί: Μέκιος(Άρτας)-Δημητρόπουλος(Άρτας)

Συνθέσεις:
Εορδαϊκός: Δημητριάδης, Στεργιόπουλος, Παπανικόπουλος, Παπάς, Πυρίτζαους, Μπαλίτσας, Παπαδόπουλος (46′ Πούλιος), Τσαγκαλίδης (64′ Παπαζήσης ), Τάρκουϊν-Άνταμς (64′ Ιλιέφσκι), Νίκολι (83′ Γροσδάνης), Μάϊλαντ (88′ Ντερβίσι).
ΑΟ Τρίκαλα (Θεοδοσιάδης): Παπαδόπουλος, Πατρώνης (70′ Μαγκούτης), Τζέλης (64′ Μαλακασιώτης), Μάγγος (46′ Μπραντίτσας), Γ. Σκόνδρας, Κωστόπουλος (46′ Ιωάννου), Γεωργάκης, Ζαΐμι, Αλεξίου, Ν. Σκόνδρας, Βασιλείου (46′ Κοντογιώργος).

Θεσπρωτός – ΑΕ Κιλελέρ 2-1 (30′ Βιγιάλμπα, 89′ Τσιαφίτσας / 40 Αλτάνης)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας
Διαιτητής: Μαργαρίτης(Κέρκυρας)
Βοηθοί: Μιχαλάς(Κέρκυρας)-Σάτκλιφ(Κέρκυρας)

Συνθέσεις:
Θεσπρωτός: Πάνου, Ορφανός, Αγγελούλης, Κουζής (55′ Βλαχόπουλος), Κορακιανίτης, Παλαμούτσης, Ρούσης, Ροβίνας, Μπουμπούκης, Κλεμέντε (55′ Ζελέκου), Βιγιάλμπα.
ΑΕ Κιλελέρ (Κατσάρας): Μισιρλής, Φουρκιώτης, Μπαρούτας, Αλτάνης, Σούμπαση, Κατσαμάγκας, Βαγενάς, Κούκος, Μπαρδάς, Χατζησαββίδης, Δοδοντσάκης.
Αλλαγές: Παπαγεωργίου Θ.,  Βλησαρούλης.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!