Στ. Αρσένος: Έχουμε κυριαρχήσει σε όλα τα ματς – Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε και χαιρόμαστε που τα καταφέραμε – Μεγάλο ευχαριστώ σε αυτό τον κόσμο (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Το σχόλιο του για την νίκη του Ολυμπιακού Βόλου στην Καλαμπάκα, επί του ΑΣ Μετέωρα, έκανε ο προπονητής της ομάδας, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα των μπαράζ ανόδου, στο e-radio του footballists365.gr που κάλυψε την αναμέτρηση.

Ο Στέλιος Αρσένος δήλωσε ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και παρά το γεγονός ότι δέχθηκε την ισοφάριση από ένα ατομικό λάθος, οι αλλαγές στον σχηματισμό και στην 11αδα τους έδωσαν και πάλι το προβάδισμα και θα μπορούσαν να έχουν δώσει και διαστάσεις στο σκορ, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες και στον κόσμο ο οποίος ακολούθησε όλη την φετινή προσπάθεια μέχρι την άνοδο, και ότι σε όλα τα ματς ήταν κυρίαρχος ο Ολυμπιακός Βόλου, όπως ήταν υποχρεωμένος να κάνει για να επιστρέψει στις μεγάλες κατηγορίες, ενώ τόνισε ότι μένει ακόμα ένα ματς το οποίο θα αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα.

Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό:

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!