“Στραβοπάτησε” ο… “λειψός” ΑΟΤ στο γήπεδο του – Αδικήθηκε η Φήκη στην Πιερία – Δεν “κατέβηκε” ο Μαγνησιακός με το Κιλελέρ (Αποτελέσματα Γ’ Εθνική)

Οι πολλές απουσίες και οι λύσεις ανάγκης με μικρούς ποδοσφαιριστές, έφεραν τελικά την ισοπαλία χωρίς τέρματα ανάμεσα σε ΑΟ Τρίκαλα και Πιερικό στο δημοτικό Στάδιο Τρικάλων για την 8η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Με νεαρούς ποδοσφαιριστές να καλούνται να πάρουν χρόνο συμμετοχής λόγω απουσιών τόσο με τιμωρημένους, όσο και τραυματίες ποδοσφαιριστές, η ομάδα του Καλογιάννη δεν τα κατάφερε να επανέλθει στις νίκες μετά τις δύο σερί ήττες που μετρούσε.

Φωνές για την διαιτησία της κυρίας Δεληγιάννη, από την Λάρισα για τον ΠΟ Φήκης ο οποίος ηττήθηκε στην Πιερία από τον ΓΑΣ Σβορωνού με 2-0. Η τρικαλινή ομάδα φωνάζει για τον μη καταλογισμό ενός πέναλτι σε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων. Οι παίκτες του Τάκη Ρούσσα έκαναν καλή εμφάνιση και κράτησαν στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο μέρος δέχθηκαν και τα δύο τέρματα του αγώνα.

Οι άλλες δυο θεσσαλικές ομάδες δεν αγωνίστηκαν στο μεταξύ τους παιχνίδι, λόγω των εξελίξεων στην ομάδα του Μαγνησιακού. Η βολιώτικη ομάδα δεν “κατέβηκε” να αγωνιστεί στο Αλκαζάρ με το Κιλελέρ μετά από απόφαση της διοίκησης που ανακοινώθηκε τις προηγούμενες μέρες και πλέον το Κιλελέρ παίρνει με 3-0 την νίκη άνευ αγώνα. Αναμένονται εξελίξεις φυσικά στην πλευρά του Μαγνησιακού για το με ποιοι ιδιοκτησιακό καθεστώς και με ποιον προπονητή θα προχωρήσει η ομάδα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής:

Νέα Αρτάκη – Ζάκυνθος 1-0
(21′ Παπαδάκης)

Εορδαϊκός – ΑΕ Λευκίμμης 1-1
(83′ Παπαζήσης / 39′ Κωστακιώτης πεν.)

Αστέρας Σταυρού – Αστέρας Πετρίτη 2-1
(41′ Αλεξίου πεν., 90+1′ Αντωνόπουλος / 73′ Γωγουβίτης)

ΑΟ Τρίκαλα – Πιερικός 0-0

ΑΕ Κιλελέρ – Μαγνησιακός 3-0 (α.α.)

Σβορωνός  – Φήκη 2-0
(63′ Δερμητζόγλου, 70′ Κυργέτος)

Βατανιακός – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 0-2
(77′ Ζωβλήκας, 90+2′ Παπαδόπουλος)

Θεσπρωτός – Καστοριά 0-1
(51′ Σαχινίδης)

Αναγέννηση Άρτας – Θύελλα Κατσικάς 3-1
(32′ Κυριάκης, 51′ Ζυγκερίδης, 87′ Παππάς / 12′ Σκανδέλης πεν.)

 

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία και όλο το πρόγραμμα πατώντας εδώ…

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!