Στον ΑΟ Τρίκαλα ο Σαρακινιώτης Θανάσης Καλτσάς – Ανακοίνωση και για νέο προπονητή τερματοφυλάκων

Τον 20χρονο μέσο Θανάση Καλτσά, ανακοίνωσε ο ΑΟ Τρίκαλα. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής κατάγεται από την Σαρακίνα και πέρυσι τον είδαμε να κάνει καλές εμφανίσεις με την φανέλα του Διγενή Νεοχωρίου, σε επίπεδο Γ’ Εθνικής. Μάλιστα την νέα του ομάδα την είχε “πληγώσει” πέρυσι, με γκολ στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, όπου είχε οδηγήσει στον αποκλεισμό από το Κύπελλο ΕΠΣΤ τον ΑΟΤ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο ΑΟ Τρίκαλα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 20χρονου Τρικαλινού (με καταγωγή από τη Σαρακίνα) αμυντικού μέσου Θανάση Καλτσά.
Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με επιτυχία με την ομάδα του Διγενή Νεοχωρίου στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και το καλοκαίρι μεταγράφηκε στην ομάδα της Νέας Αρτάκης.
Έχει παίξει επίσης στα τμήματα υποδομών Κ15 και Κ17 της ΑΕΚ, στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου (Γ Εθνική), στον ΑΠΟ Κερατσίνι, στον ΠΟ Φήκης και στην Εθνική Παίδων.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε Υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”

Παράλληλα η διοίκηση της τρικαλινής ομάδας ανακοίνωσε την ένταξη στο δυναμικό του Σωτήρη Αδαμόπουλου, ως νέο προπονητή τερματοφυλάκων

“Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Σωτήρη Αδαμόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!