Πρεμιέρα την Κυριακή στα μπαράζ ανόδου με Ανθούπολη για τα Μετέωρα – “Μακεδονική τριάδα” σφυρίζει το ματς στην Καλαμπάκα – Δυνατό “Θεσσαλικό” και με Ατρόμητο Παλ. – Ολυμπιακό Β. (Πρόγραμμα)

Αρχίζουν αυτή την Κυριακή (12/05) τα μπαράζ ανόδου, με την 1η αγωνιστική στον 4ο όμιλο όπου βρίσκονται 4 Θεσσαλοί πρωταθλητές, και οι πρωταθλητές Κοζάνης και Φθιώτιδας με τα Γρεβενά να μην “κατεβαίνουν”. Από τους ομίλους των πλέι οφς θα ανέβουν οι τρεις πρώτοι στην Γ’ Εθνική.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας, περιλαμβάνει δύο Θεσσαλικές μάχες, με τον ΑΣ Μετέωρα να υποδέχεται την Ανθούπολη από την Λαρίσα, με στόχο το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην έδρα του, ενόψει της Κοζάνης που θα έρθει την Τετάρτη και τον Ατρόμητο Παλαμά να υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου σε ένα δυνατό ντέρμπι ανάμεσα στα δύο φαβορί.

Τέλος στην Λαμία, η Μαλεσίνα θα υποδεχθεί τον ΠΑΟ Κοίλων από την Κοζάνη, με την ώρα έναρξης των αναμετρήσεων να είναι στις 5 μ.μ.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 1ης Αγωνιστικής του 4ου Ομίλου των Πλέι Οφς Ανόδου στην Γ’ Εθνική:

Κυριακή 12/05, 17:00

Γήπ. Δημ. Στ. Καλαμπάκας “Β. Καρακίτσιος”: ΑΣ Μετέωρα – ΑΟ Ανθούπολης [Παπαδόπουλος(Μακεδονίας), Χολάνης(Μακεδονίας)-Παντικίδης(Μακεδονίας), Αγγελακόπουλος(Καρδίτσας)]

Γήπ. Δημ. Παλαμά: Ατρόμητος Παλαμά – Ολυμπιακός Βόλου [Χατζηπαναγιώτου(Ηπείρου), Πασιάς(Ηπείρου)-Διαμαντόπουλος(Ηπείρου), Τουτούκης)]

ΑΕ Μαλεσίνας – ΠΑΟ Κοίλων Κοζ.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!