Τέλος και τυπικά πλέον η υπόθεση για τον ΑΣ Μετέωρα – Νίκη του Ατρ. Παλαμά που περιμένει τις αποφάσεις (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Για δεύτερη σερί σεζόν, ο ΑΣ Μετέωρα, μένει μόνο με την συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής, αφού πλέον μετά και την χθεσινή ήττα από τον Ατρόμητο στον Παλαμά με 2-0, δεν περιμένει κάτι παραπάνω, από την απόφαση για το Μετέωρα – Μαλεσίνα, που ούτως ή άλλως είναι δύσκολο να έχουμε τον εκ νέου ορισμό του αγώνα. Νίκη για τους “Καρδιτσιώτες” στο τελευταίο τους ματς στην σεζόν με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, του Λιλλολάρι και του Καράβα και παρόλα αυτά η άνοδος είναι αμφίβολη μέχρι να ανακοινωθούν οι ετυμηγορίες για το ματς στην Καλαμπάκα και εκείνο με την Ανθούπολη.

.

Ατρόμητος Παλαμά – ΑΣ Μετέωρα 2-0 (37′ Λιλλολάρι, 88′ Καράβας)

Γήπεδο: Δημοτικό Παλαμά
Διαιτητής: Μαγγιώρος(Ηπείρου)
Βοηθοί: Ευαγγέλου(Ηπείρου)-Γκέλης(Ηπείρου)

Συνθέσεις:
Ατρόμητος Παλαμά: Καραμάνης, Θεολόγης, Λιλολάρι, Κούρκουλας (46′ Πολύζος), Εκίζογλου, Μπιτέλης (71′ Παπαδημητρίου), Πυργιώτης, Ισούφης (26′ λ.τ. Καράβας), Μπλατσέρη (46′ Τζέκος), Μυργιώτης, Αναγνώπουλος (71′ Καλυβιώτης).
ΑΣ Μετέωρα: Γκουλιώνης, Δρόσος (68′ Σ. Ράτζας), Φορτούνης, Δ. Ράτζας, Νταλούκας, Καραμούζης, Θώμος, Καλτσάς (85′ Τσέκλημας), Ψαθογιαννάκης, Μαρούδας, Κοτσιλιάνος (46′ Πούλιος).

.

To ματς:

Με τον Ατρόμητο Παλαμά να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά τα Μετέωρα να καταφέρνουν να αμυνθούν σωστά και να κλέβουν μπάλες που τους έβγαζαν με αξιώσεις στην επίθεση κύλησε το πρώτο ημίχρονο, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να γίνουν πιο απειλητικοί στο τελευταίο κομμάτι και να προηγηθούν μάλιστα.

Στο 10′ ο Κοτσιλιάνος βρήκε χώρο και σούταρε εκτός περιοχής με την μπάλα να πηγαίνει εκεί που ήταν ο τερματοφύλακας Καραμάνης, που μπλόκαρε. Στο 21′ το πρώτο σουτ για τους γηπεδούχους από τον Αναγνώπουλο με πλασέ έξω από την περιοχή, με την μία, μετά από κάθετη πάσα του Ισούφη μπλόκαρε πέφτοντας ο Γκουλιώνης. Ένα λεπτό πιο μετά τα Μετέωρα κέρδισαν και πάλι σε καλό σημείο και ο Μαρούδας συνεργάστηκε με τον Θώμο, ο οποίος λίγο έξω από την περιοχή έκανε το σουτ αλλά κοντραρίστηκε τελευταία στιγμή.

Εν τέλει αφού αρχικά προειδοποίησε με τον Αναγνώπουλο και πάλι ο Ατρόμητος, ο οποίος νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Γκουλιώνη, με τα πόδια στο 31′, στο 37′ άνοιξε το σκορ από στατική φάση. Ο Μπλατσέρη εκτέλεσε χαμηλά το φάουλ, από αριστερά, με την μπάλα να σκάει στο πέσιμο του τερματοφύλακα των Μετεώρων, ο οποίος δεν έδιωξε μακριά και ο Λιλλολάρι ήταν εκεί για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

.

Στο δεύτερο μέρος οι “πράσινοι” μπήκαν δυνατά προσπαθώντας να διευρύνουν το προβάδισμά τους, χάρη και στις ποιοτικές αλλαγές που έκαναν, με επιθέσεις κυρίως από τα δεξιά με τις ατομικές ενέργειες του Μυργιώτη. Η πρώτη καλή στιγμή και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν για τα Μετέωρα, με το κόρνερ του Ψαθογιαννάκη από αριστερά, και τον Καραμούζη να κοντράρεται στην προσπάθεια να πάει στην μπάλα. Μετά την απομάκρυνση ο Καλτσάς σούταρε, οριακά εντός περιοχής αφύλακτος από πολύ καλή θέση αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Καραμάνη.

Μετά την μία ώρα αγώνα χάθηκε από μία μεγάλη ευκαιρία για κάθε πλευρά, αρχικά για τον Ατρόμητο για να διπλασιάσει τα τέρματά του, στο 66′ με άλλη μία ενέργεια το Μυργιώτη, ο οποίος πήρε την κάθετη πάσα μέσα δεξιά της περιοχής και στο τετ α τετ προσπέρασε τον Γκουλιώνη, ωστόσο το σουτ του σταμάτησε πάνω στην γραμμή ο Πούλιος, που είχε προλάβει να κλείσει την εστία. Αντί για το 2-0, λίγο έλλειψε να γίνει το 1-1 στο 70′ με την μεγαλύτερη ευκαιρία των Μετεώρων στην αναμέτρηση. Στην συνεργασία από δεξιά του Πούλιου με τον Καλτσά, ο τελευταίος έκανε την κάθετη πάσα και ο Ψαθογιαννάκης νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Καραμάνη δύο φορές με την μπάλα να φεύγει κόρνερ.

Στο κλείσιμο του αγώνα ο Ατρόμητος Παλαμά κλείδωσε την νίκη και συγκεκριμένα στο 88′. Η άμυνα των φιλοξενούμενων έκανε λάθος και ο Καράβας πήρε την μπάλα αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και μετά από ωραία ατομική ενέργεια περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του και τον τερματοφύλακα έγραψε το τελικό 2-0.

.

Έτσι οι πρωταθλητές ΕΠΣ Καρδίτσας έφτασαν τους 13 πόντους, αλλά θα πρέπει να περιμένουν τις αποφάσεις της πειθαρχική επιτροπής της ΕΠΟ, διότι αν δικαιωθεί η Ανθούπολη στην ένστασή της για το μεταξύ τους ματς, θα πάει αυτή στους 13 και η ο Ατρόμητος στους 10 και αν η Μαλεσίνα πάρει με 3-0 άνευ αγώνα το ματς με τα Μετέωρα, θα ανέβει κι εκείνη στους 13 κι έτσι αυτές οι δύο ομάδες, θα ακολουθήσουν τον πρώτο Ολυμπιακό Βόλου στην Γ’ Εθνική.

Από την άλλη για την ομάδα των Μετεώρων κλείνει μια δεύτερη σερί σεζόν ως πρωταθλήτρια Τρικάλων, ωστόσο η πορεία τους και φέτος στα μπαράζ δεν τους έδωσε το δικαίωμα να διεκδικήσουν μία από τις 3 πρώτες θέσεις με το “τρένο” στην ουσία να χάνεται άδοξα την 5η αγωνιστική, στον τελικό που ετοιμαζόταν να παίξει αλλά δεν έγινε ποτέ, λόγω της ματαίωσης. Στους 6 πόντους και την 5η θέση, ο απολογισμός με μία νίκη μόνο στην Κοζάνη παρά το μίνι πλεονέκτημα να έχει τρία ματς στην έδρα του φέτος, αφού το άνευ ήταν στην έδρα των Γρεβενών.

Φωτορεπορτάζ:


Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!