Πλέι Οφς – Γ’ Εθν.: Στο όριο ξανά ο Ολυμπιακός Βόλου αλλά κάνει την δουλειά και ανέβηκε στην κορυφή – Πίσω του 4 ομάδες μεταξύ των οποίων οι άλλες 3 Θεσσαλικές (Ρεπορτάζ 2ης αγ.)

Την δεύτερη νίκη με το ελάχιστο δυνατό σκορ (1-0) έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος έπαιξε όσο χρειάστηκε απέναντι στην Μαλεσίνα και την κέρδισε στο Βελεστίνο και μετά από 2 στροφές στα πλέι οφς της Γ’ Εθνικής, επιβεβαιώνεται ως φαβορί και είναι μόνος πρώτος.

Από στατική φάση το γκολ της νίκης για τους “ερυθρόλευκους” μετά από κόρνερ του Καμπέρη και την κεφαλιά του Οικονόμου μόλις στο 30′, με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους για την δεύτερη επιτυχία σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Από τους άλλους τρεις Θεσσαλούς, έπαιξαν μόνο τα Μετέωρα, που πανηγύρισαν την πρώτη νίκη με το “διπλό”, με σκορ 2-1 στην Κοζάνη επί του ΠΑΟ Κοίλων ενώ έμμεσα πανηγύρισε και ο Ατρόμητος Παλαμά το πρώτο τρίποντο, με 3-0 άνευ αγώνα απέναντι στο Νεοχώρι Γρεβενών, ενώ οι “Λαρισαίοι” της Ανθούπολης έκαναν το ρεπό τους και έμειναν στους 3 πόντους από την πρεμιέρα.

Έτσι πίσω από τον Ολυμπιακό, που είναι η μοναδική ομάδα με 6, είναι 4 ομάδες με 3 βαθμούς, Μαλεσίνα, Ατρόμητος Παλαμά, Ανθούπολη και Μετέωρα ενώ μοιάζει να ξεκαθαρίζει η πρώτη ομάδα που θα μείνει εκτός τριάδας με το αρνητικό ξεκίνημα του ΠΑΟ Κοίλων που δεν έχει βαθμό.

Το ρεπορτάζ της 2ης Αγωνιστικής του 4ου Ομίλου των Πλέι Οφς Ανόδου στην Γ’ Εθνική:

Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕ Μαλεσίνας 1-0 (30′ Οικονόμου)

Γήπεδο: Δημοτικό Βελεστίνου
Διαιτητής: ΓιαννάκοςΜακεδονίας)
Βοηθοί: Κουστικανίδης(Μακεδονίας)-Μαυρογιώργης(Πιερίας)

Συνθέσεις:
Ολυμπιακός Βόλου (Αρσένος): Σιδεράκης, Σέττος (83’ Σκοπελίτης), Καμπέρης, Παπαϊωάννου, Παπακώστας, Γκαλίτσιος, Ματτέα (83’ Κατσαγεωργίου), Κυρίτσης, Βλάχος, Οικονόμου (66’ λ.τ. Νούσιος), Αναστασίου (75’ Τασιούλης).
ΑΕ Μαλεσίνας (Ζαχαρόπουλος): Τουρκοχωρίτης, Χαραλάμπους (64’ Πατσαρούχας), Μούτσιος, Νικολόπουλος Β., Λελούδας, Δέδες, Σέττος, Κουσκώφ (70’ Φουρλεμάδης), Καράι, Νικολόπουλος Κ.

ΠΑΟ Κοίλων – ΑΣ Μετέωρα 1-2
(71′ Αθανασιάδης / 7′ Ψαθογιαννάκης, 51′ Νικλητσιώτης)

Νεοχώρι Γρεβενών – Ατρόμητος Παλαμά 0-3 (α.α.)

Ρεπό: ΑΟ Ανθούπολης

Η βαθμολογία:

ΘΕΣΗΟΜΑΔΑΒΑ
1ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ62
2ΜΑΛΕΣΙΝΑ32
3ΑΟ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ31
4ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ32
5ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ32
6ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖ.02
7ΝΕΟΧΩΡΙ ΓΡΕΒ.01
Προβιβασμός – Γ’ Εθνική
Υποβιβασμός – ΕΠΣ

Η επόμενη αγωνιστική (3η – Κυριακή 19/05):

ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.
ΜΑΛΕΣΙΝΑΑΤΡ. ΠΑΛΑΜΑ
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.
ΝΕΟΧΩΡΙ ΓΡΕΒ.ΜΕΤΕΩΡΑ
ΡΕΠΟ: ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ

Πηγή Φωτογραφίας: taxydromos.gr

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!