Πάει για άδοξο τέλος η σεζόν για τον ΑΣ Μετέωρα – Οριστική ματαίωση στο ματς με την Μαλεσίνα – Εύκολα ο Ατρόμητος Παλαμά τον ΠΑΟ Κοίλων (Ρεπορτάζ 5ης αγωνιστικής – Μπαράζ ανόδου Γ’ Εθνική)

Την οριστική ματαίωση του αγώνα αποφάσισε ο διαιτητής Χατζηπαναγιώτου του αγώνα Μετέωρα – Μαλεσίνα, λόγω προβλήματος από την πλευρά των γηπεδούχων με το σχετικό έγγραφο για άδεια διεξαγωγής αγώνων στο Στάδιο της Καλαμπάκας. Ο ρέφερι του αγώνα σε συνεννόηση με τις δύο ομάδες, που είχαν αμφότερες την επιθυμία να αγωνιστούν κανονικά, έδωσε το χρονικό περιθώριο για την εξασφάλιση του σχετικού εγγράφου και μάλιστα η διαιτητική τριάδα βγήκε για το ζέσταμά τής στις 5 και όλα έδειχναν ότι θα ξεκινήσει με την έναρξη να πηγαίνει στις 5:30. Τελικά φαίνεται ότι το έγγραφο εξασφαλίστηκε, ωστόσο υπήρξε κώλυμα ως προς τις σφραγίδες που θα έπρεπε να είχε και ως εκ τούτου στις 6 ακριβώς ο “άρχοντας του αγώνα” έκλεισε το φύλλο αγώνα και το παιχνίδι οδηγήθηκε σε οριστική ματαίωση.

Πλέον την τελική απόφαση για την τύχη της αναμέτρησης θα πάρει η ΕΠΟ και τα αρμόδια όργανα, και αν δεν αλλάξει κάτι οι κυρώσεις θα βαραίνουν τα Μετέωρα και η Μαλεσίνα θα πάρει με 3-0 άνευ αγώνα το ματς κάτι που θα της δώσει ουσιαστικά την άνοδο στην Γ’ Εθνική και θα τελειώσει τις ελπίδες των “κιτρινομπλέ” για κάτι παραπάνω στα μπαράζ.

Πηγή Φωτογραφίας: karditsasport.gr

Στα υπόλοιπα της αγωνιστικής, ο Ατρόμητος Παλαμά είχε εύκολο έργο στην έδρα του και επικράτησε με 4-0 του ΠΑΟ Κοίλων και έκανε “σεφτέ” στα μπαράζ. Οι πρωταθλητές Καρδίτσας ανέβηκαν στους 7 βαθμούς και πλέον πάνε για τον… “Θεσσαλικό τελικό” όπως αποδεικνύεται με την Ανθούπολη στην Λάρισα την Κυριακή. Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα ανέβηκε κι εκείνη στους 7, παίρνοντας το άνευ αγώνα με το Νεοχώρι Γρεβενών και οι δυο τους πλέον θα παλέψουν για μια θέση στην τριάδα την επόμενη “στροφή”.

Το ρεπορτάζ της 5ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου των Πλέι Οφς Ανόδου στην Γ’ Εθνική:

Ατρόμητος Παλαμά – ΠΑΟ Κοίλων 4-0 (18′ Μπιτέλης, 45+2′ Λιλολάρι, 50′ Μυργιώτης, 66′ Μπλατσέρης)

Γήπεδο: Δημοτικό Παλαμά
Διαιτητής: Παγώνης(Μακεδονίας)
Βοηθοί: Φακανάς(Μακεδονίας)-Παντικίδης(Μακεδονίας)

Συνθέσεις:
Ατρόμητος Παλαμά (Μπουρνακας): Καραμάνης, Πολύζος, Καράβας, Λιλολάρι, Θεολόγης (54′ Εκίζογλου), Τεντολουρης (54′ Αναγνώπουλος), Μπιτέλης (65′ Παπαδημητρίου), Ισούφης (75′ Πυργιώτης) , Τζέκος (65′ Λόζος), Μυργιώτης, Μπλατσέρης.
ΠΑΟ Κοίλων (Μαντζώλας): Γρηγοριάδης, Δραγώγιας (67′ Χαραλαμπίδης), Παπαδόπουλος, Σαλονικίδης, Παπανικόπουλος (60′ Καραγιορδανίδης), Γιαμουρίδης, Σαμαράς (60′ Ζητιάδης), Λίτσιος (54′ Τσιμημάκης), Κυπήρτογλου, Τσιφτσής (54′ Καρυπίδης), Αθανασιάδης

ΑΣ Μετέωρα – ΑΕ Μαλεσίνας ΜΑΤΑΙΩΣΗ

ΑΟ Ανθούπολης – Νεοχώρι Γρεβενών 3-0 α.α.

Ρεπό: Ολυμπιακός Βόλου

Η βαθμολογία:

ΘΕΣΗΟΜΑΔΑΒΑ
1ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ104
2ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ74
3ΜΑΛΕΣΙΝΑ74
4ΑΟ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ74
5ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ64
6ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖ.33
7ΝΕΟΧΩΡΙ ΓΡΕΒ.03
Προβιβασμός – Γ’ Εθνική
Υποβιβασμός – ΕΠΣ

Η επόμενη αγωνιστική (6η – Κυριακή 02/06):

ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΑΤΡ. ΠΑΛΑΜΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ
ΝΕΟΧΩΡΙ ΓΡΕΒ.ΜΑΛΕΣΙΝΑ
ΡΕΠΟ: ΜΕΤΕΩΡΑ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!