Ορίστηκαν τα μπαράζ παραμονής της Γ’ Εθνικής – Αντιδρούν οι ομάδες

Μετά από ενάμιση μήνα και πάνω που όλα έδειχναν ότι δεν θα γινόταν τα μπαράζ, οι ομάδες που τερμάτισαν στις 11ες θέσεις των 4 ομίλων της Γ’ Εθνικής, θα αναγκαστούν να ξαναμπούν στα γήπεδα και μάλιστα με μεγάλο διακύβευμα την παραμονής τους, αφού η ΕΠΟ όρισε τους δύο αγώνες παραμονής.

Μετά την επικύρωση των βαθμολογιών η επιτροπή διοργανώσεων της Ομοσπονδίας προχώρησε στον ορισμό των αναμετρήσεων για την άλλη εβδομάδα με πιθανότερη ημερομηνία την άλλη Κυριακή (16/06) και με την Τετάρτη (12/06) να… “παίζει” επίσης.

Πιο συγκεκριμένα η Νίκη Ευκαρπίας από τον 1ο όμιλο, θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Πετριτή από τον 2ο, στον οποίο αγωνίστηκαν και οι Θεσσαλικές ομάδες, ΑΟ Τρίκαλα, Κιλελέρ και η Φήκη με τον Μαγνησιακό που τελικά αποσύρθηκαν. Το παιχνίδι αυτό θα γίνει στο ΔΑΚ Καστοριάς. Η δεύτερη αναμέτρηση που θα γίνει στο γήπεδο του ΠΟ Ατσαλένιου, είναι μεταξύ της ΑΕΡ Αφάντου από τον 3ο όμιλο και την Προοδευτική από τον 4ο, με τους δύο νικητές να σώζουν την κατηγορία και τους ηττημένους να υποβιβάζονται.

Ωστόσο δεδομένης της όλης καθυστέρησης και του γεγονότος ότι η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας έγινε στις 28/04, οι ομάδες των μπαράζ παραμονής αναμένεται να προχωρήσουν σε ένσταση και προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο προκειμένου να μην γίνουν οι αγώνες.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!