Να αντιδράσει για να μην κινδυνέψει ο ΑΟ Τρίκαλα, στο ντεμπούτο του Μπρισίμη – Ευκαιρία για 3 στα 3 για το Κιλελέρ (Πρόγραμμα Γ’ Εθνικής)

Με τον Βαγγέλη Μπρισίμη να ντεμπουτάρει στον πάγκο, ο ΑΟ Τρίκαλα θα υποδεχθεί την Κυριακή (25/02) τον Αστέρα Σταυρού στο Στάδιο. Καθόλου εύκολο το εμπόδιο ωστόσο για την 24η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, μιας και η ομάδα της Λαμίας βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και τα έχει πάει περίφημα μέχρι τώρα, όντας νεοφώτιστη στην κατηγορία.

Οι κυανέρυθροι που μετρούν ένα αρνητικό σερί 2 στα 2, σε ήττες στους τελευταίους αγώνες, είδαν την επικίνδυνη ζώνη να πλησιάζει στους 5 βαθμούς και χρειάζονται βαθμούς και νίκες για να μην μπουν σε αυτή την συζήτηση.

Σε διαφορετική τελείως πορεία “κινείται” το Κιλελέρ στα τελευταία ματς του 2ου ομίλου και αυτή την “στροφή” θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη, αφού θα υποδεχθούν την Θύελλα Κατσικάς, και αν επιβεβαιώσουν το τίτλο του φαβορί σε αυτό το ματς να ξεφύγουν κι άλλο από την 11η θέση.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής:

Κυριακή 25/02

11:30, Θεσπρωτός – Ζάκυνθος

15:00, Γήπ. Δημ. Στ. Τρικάλων: ΑΟ Τρίκαλα – Αστέρας Σταυρού [Μαργαρίτης(Κέρκυρας), Μιχαλάς(Κέρκυρας)-Σάτκλιφ(Κέρκυρας), Μπαλατσούκας(Θεσπρωτίας)]

15:00, Γήπ. Δημ. Αγιάς, Λάρισα: ΑΕ Κιλελέρ – Θύελλα Κατσικάς [Γκουντέλας(Καρδίτσας), Λεωνίδας(Τρικάλων)-Κατσαρός(Ευρυτανίας), Παγωνόπουλος(Θεσσαλίας)]

15:00, Αναγέννηση Άρτας – Αστέρας Πετριτή

15:00, Σβορώνος – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου

15:00, Βατανιακός – Πιερικός

15:00, ΑΕ Λευκίμμης – Καστοριά

Εορδαϊκός – ΠΟ Φήκης 3-0 (α.α.)

Νέα Αρτάκη – Μαγνησιακός 3-0 (α.α.)

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!