Νίκη επειγόντως αλλά σε πολύ δύσκολο ματς στο Στάδιο θέλει ο ΑΟΤ – Δύσκολο εντός και για Κιλελέρ (Πρόγραμμα 26ης αγων. – Γ’ Εθνική)

Στένεψαν πολύ τα περιθώρια για τον ΑΟ Τρίκαλα, ο οποίος καλείται πλέον να κάνει νίκες για να αποφύγει τον υποβιβασμό ενόψει των 9 αγωνιστικών που έχουν μείνει στην Γ’ Εθνική. Η ομάδα του Μπρισίμη αυτή την Κυριακή (10/03) θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο και φαβορί για τον τίτλο Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και θα πρέπει να διεκδικήσει στα ίσια τους τρεις βαθμούς σε ένα πολύ δύσκολο ματς, με την διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη να είναι μόλις στον ένα πόντο μετά την τελευταία αγωνιστική.

Μάλιστα οι “κυανέρυθροι” έχουν να γευτούν την χαρά της νίκης εδώ και 4 αγώνες στον 2ο όμιλο, με την τελευταία επιτυχία να είναι σε εκείνο το ματς στο Στάδιο με τον ΓΑΣ Σβορώνου, ο οποίος ήταν κι εκείνος τότε στην κορυφή αλλά ο ΑΟΤ τα είχε καταφέρει να τον “υποτάξει”.

Για την άλλη θεσσαλική ομάδα, την ΑΕ Κιλελέρ, στην 26η “στροφή” του πρωταθλήματος θα δώσει σημαντικό ματς στην έδρα της, στην Αγιά με την Ζάκυνθο, η οποία είναι 1 βαθμό πάνω από τους “Λαρισαίους” και έχει τον ίδιο στόχο της παραμονής.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 26ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής:

Κυριακή 10/03

11:00, Γήπ. Δημ. Αγιάς, Λάρισα: ΑΕ Κιλελέρ – Ζάκυνθος [Ασβεστόπουλος(Κιλκίς), Τασιόπουλος(Θεσσαλίας)-Κατσαρός(Ευρυτανίας), Γρατσάνης(Τρικάλων)]

15:00, Γήπ. Δη. Στ. Τρικάλων: ΑΟ Τρίκαλα – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου [Κοντογιώργος(Λάρισας), Νάκας(Λάρισας)-Στεργιακούλης(Λάρισας), Αγγελακόπουλος(Καρδίτσας)]

15:00, Θύελλα Κατσικάς – Αστέρας Πετριτή

15:00, Αστέρας Σταυρού -Πιερικός

15:00, Νέα Αρτάκη – Καστοριά

15:00, Σβορώνος – ΑΕ Λευκίμμης

15:00, Θεσπρωτός – Εορδαϊκός

Βατανιακός – ΠΟ Φήκης 3-0 (α.α.)

Αναγέννηση Άρτας – Μαγνησιακός 3-0 (α.α.)

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!