Νίκες φιλοξενούμενων στα δύο Θεσσαλικά ματς και 5αρα της Μαλεσίνας στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική (Ρεπορτάζ 4ου ομίλου)

Στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου για τα πλέι οφς ανόδου στην Γ’ Εθνική, είχαμε 3 αναμετρήσεις, στην μοναδική στροφή που θα δούμε 3 ματς, αφού είχε ρεπό το Νεοχώρι Γρεβενών, το οοποίο δεν “κατεβαίνει”, κάτι που σημαίνει ότι από την επόμενη αγωνιστική θα παίζονται δύο ματς, μία θα παίρνει άκοπα το τρίποντο από τους πρωταθλητές Γρεβενών και μία δεν θα διεκδικεί βαθμούς έχοντας ρεπό, ενώ παράλληλα είχαμε και δύο αγώνες αν΄μεσα στους τέσσερεις πρωταθλητές της περιφέρειας.

Στην 1η αγωνιστική της περασμένης Κυριακής Ανθούπολη, Ολυμπιακός Βόλου και Μαλεσίνα πανηγύρισαν και είναι οι πρώτοι της βαθμολογίας. Στην Καλαμπάκα η ομάδα από την Λάρισα επικράτησε με 3-0, των Μετεώρων, ενώ νίκη φιλοξενούμενων είχαμε και για τους “ερυθρόλευκους” που κέρδισαν τους πρωταθλητές Καρδίτσας του Ατρόμητου Παλαμά, σε ένα επεισοδιακό ματς, με τον Ολυμπιακό να μένει με 10 παίκτες στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο υπήρξε και διακοπή για αρκετά λεπτά, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Βλάχος τους λύτρωσε για να φύγει το φαβορί με δύσκολο “διπλό”.

Πηγή Φωτογραφίας: karditsasport.gr

Τέλος η Μαλεσίνα δεν δυσκολεύτηκε και σκόρπισε με 5-0 τον ΠΑΟ Κοίλων, και μαθηματικά είναι η πρώτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Πηγή Φωτογραφίας: lamianow.gr

Το ρεπορτάζ της 1ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου των Πλέι Οφς Ανόδου στην Γ’ Εθνική:

Ατρόμητος Παλαμά – Ολυμπιακός Βόλου 0-1 (69′ Βλάχος)

Γήπεδο: Δημοτικό Παλαμά
Διαιτητής: Χατζηπαναγιώτου(Ηπείρου)
Βοηθοί: Πασιάς(Ηπείρου)-Διαμαντόπουλος(Ηπείρου)

Συνθέσεις:
Ατρόμητος Παλαμά (Μπουρνάκας): Καραμάνης, Tεντολούρης (81′ Ξέρας), Πολύζος (82′ Καράβας), Λιλολάρι, Ισούφης, Αναγνώπουλος, Παπαδημητρίου (46′ Λόζος), Μπιτέλης (81′ Τζέκος), Μπλατσέρης, Μυργιώτης (81′ Ρέψης), Κουσκουνάς.
Ολυμπιακός Βόλου (Αρσένος): Σιδεράκης, Κακάμης, Καμπέρης, Νούσιος (46′ Παπαϊωάννου), Παπακώστας, Γκαλίτσιος, Ματτέα (81′ Σκοπελίτης), Κυρίτσης, Βλάχος (81′ Σέττος), Ζέρης, Οικονόμου.

ΑΣ Μετέωρα – ΑΟ Ανθούπολης 0-3
(11′ Καραμπούζης, 78′ αυτ., 83′ Βλαχάκης)

ΑΕ Μαλεσίνας – ΠΑΟ Κοίλων Κοζ. 5-0
(18′ Καράι, 31′ Δέδες, 57′ Κουσκόφ, 61′ Νικολόπουλος, 73′ Λελούδας)

Ρεπό: ΑΣ Νεοχωρίου Γρ.

Η Βαθμολογία:

ΘΕΣΗΟΜΑΔΑΒΑ
1ΜΑΛΕΣΙΝΑ31
2ΑΟ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ31
3ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ31
4ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ01
5ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ01
6ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖ.01
7ΝΕΟΧΩΡΙ ΓΡΕΒ.00
Προβιβασμός – Γ’ Εθνική
Υποβιβασμός – ΕΠΣ

Η επόμενη αγωνιστική (Τετάρτη 14/05):

ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝΜΕΤΕΩΡΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.ΜΑΛΕΣΙΝΑ
ΝΕΟΧΩΡΙ ΓΡΕΒ.ΑΤΡ. ΠΑΛΑΜΑ0-3 ΑΑ
ΡΕΠΟ: ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ
Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!