Μπαράζ Γ’ Εθνικής: Τελική ευθεία με το πρώτο κρίσιμο ματς για τα Μετέωρα με την Μαλεσίνα – Τσεκάρουν… τρίποντα Ανθούπολη και Ατρόμητος Παλαμά – Ρεπό ο Ολυμπιακός Β. (Πρόγραμμα – Διαιτητές)

Τελευταίες τρεις αγωνιστικές στον 4ο όμιλο των Πλέι Οφς Ανόδου με κρίσιμους αγώνες να είναι στο πρόγραμμα για την συνέχεια, αρχής γενομένης από την αυριανή 5η, όπου ξεχωρίζει η μάχη των Μετεώρων στην Καλαμπάκα με την Μαλεσίνα.

Οι “Καλαμπακιώτες”, που προέρχονται από την Κυριακάτικη ήττα με τον Ολυμπιακό Βόλου, καλείται να φρενάρει τους πρωταθλητές Φθιώτιδας οι οποίοι έκαναν σημαντικό αποτέλεσμα κερδίζοντας με 2-1 την Ανθούπολη. Έτσι η Μαλεσίνα ανέβηκε στην 2η θέση με 7 βαθμούς με τα Μετέωρα να είναι 1 πόντο πίσω, και να θέλουν οπωσδήποτε το τρίποντο αφού ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα κάνοντας ρεπό και πηγαίνοντας στον Παλαμά το φινάλε, ενώ η Μαλεσίνα παίζει το τελευταίο της ματς αφού θα πάρει άλλους τρεις πόντους την επόμενη στροφή και στην συνέχεια θα κάνει το ρεπό της.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα της εμβόλιμης αγωνιστικής, οι άλλες δύο Θεσσαλικές ομάδες θα κάνουν κατά πάσα πιθανότητα το 2 στα 2, με την Ανθούπολη σίγουρα να παίρνει το άνευ με το Νεοχώρι Γρεβενών και να πηγαίνει στους 7, και τον Ατρόμητο Παλαμά να θέλει να κερδίσει τον τελευταίο ΠΑΟ Κοίλω, ώστε να ακολουθήσει κι εκείνος στους 7.

Τέλος ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός Βόλου θα κάνει το ρεπό του αύριο.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 5ης Αγωνιστικής του 4ου Ομίλου των Πλέι Οφς Ανόδου στην Γ’ Εθνική:

Τετάρτη 29/05, 17:00

Γήπ. Δημ. Παλαμά: Ατρόμητος Παλαμά – ΠΑΟ Κοίλων [Παγώνης(Μακεδονίας), Φακανάς(Μακεδονίας)-Παντικίδης(Μακεδονίας), Κόκκαλης(Τρικάλων)]

Γήπ. Δημ. Στ. Καλαμπάκας “Β. Καρακίτσιος”: ΑΣ Μετέωρα – ΑΕ Μαλεσίνας [Χατζηπαναγιώτου(Ηπείρου), Νάστος(Πρέβεζας/Λευκάδας)-Δημητρόπουλος(Άρτας), Δίπλαρης(Καρδίτσας)]

ΑΟ Ανθούπολης – Νεοχώρι Γρεβενών 3-0

Ρεπό: Ολυμπιακός Βόλου

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!