Μπαράζ Γ’ Εθνικής: Αύριο η απόφαση για το Μετέωρα-Μαλεσίνα – Την άλλη Πέμπτη η τύχη του Ανθούπολη-Ατρ. Παλαμά

Ο 4ος όμιλος των μπαράζ ανόδου προς την Γ’ Εθνική έχει πολύ μέλλον ακόμα αφού πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο θα ολοκληρωθεί αυτό το Σάββατο (08/06), υπάρχει αναμονή για τις αποφάσεις από την ΕΠΟ αύριο και την άλλη Πέμπτη, για τους δύο αγώνες Μετέωρα – Μαλεσίνα και Ανθούπολη – Ατρόμητος Παλαμά, της 5ης και 6ης αγωνιστικής αντίστοιχα, που θα κρίνουν πολλά για την εξέλιξη του ομίλου.

Θυμίζουμε ότι η αναμέτρηση που ήταν να γίνει την εμβόλιμη 5η στροφή, την προηγούμενη Τετάρτη ανάμεσα στον ΑΣ Μετέωρα και την ΑΕ Μαλεσίνας ματαιώθηκε, λόγω αρχικής έλλειψης των γηπεδούχων, του εγγράφου για άδεια τέλεσης αγώνων στο γήπεδο της Καλαμπάκας και στην συνέχεια, όπως κρίθηκε από το διαιτητή του αγώνα, το έγγραφο που δόθηκε ήταν ελλιπές με την προθεσμία της μιας ώρας να περνάει και το φύλλο αγώνα να κλείνει.

Από κει και πέρα στις αρχές αυτής της εβδομάδας, ο ΑΣ Μετέωρα κλήθηκε σε απολογία, από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ και ζήτησε την διεξαγωγή του αγώνα και τον εκ νέου ορισμό και πλέον οι αποφάσεις αναμένεται να παρθούν και να γίνουν γνωστές αύριο σχετικά με την τύχη του ματς.

Την ίδια οδό (μακριά από το αγωνιστικό κομμάτι) έχει πάρει και το ματς της περασμένης Κυριακής για την 6η αγωνιστική, ανάμεσα στην Ανθούπολη και τον Ατρόμητο Παλαμά. Η ομάδα της Λάρισας έκανε ένσταση για την αντικανονική χρησιμοποίηση του ποδοσφαιριστή Λόζο, από την πλευρά του Ατρόμητου, ο οποίος ήταν τιμωρημένος κι έτσι είναι πολύ πιθανό η νίκη στο γήπεδο, των Καρδιτσιωτών με 0-3, λόγω της αμέλειάς τους, να μετατραπεί σε νίκη στα χαρτιά της Ανθούπολης με 3-0.

Μετά την ένσταση της Ανθούπολης που έκανε κανονικά εντός 48 ωρών (χθες Τρίτη) και για αυτό το ματς αναμένεται η απόφαση η οποία θα εκδοθεί στις 13/06.

Έτσι λοιπόν, δεδομένου ότι μένει μόνο μία αγωνιστική η οποία είναι ορισμένη για το ερχόμενο Σάββατο (08/06) κρίνονται άκρως κρίσιμες οι εξελίξεις για τους δύο αγώνες, διότι μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω στην βαθμολογία.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!