Μπαράζ Γ’ Εθνικής: Ισοπαλίες στο Θεσσαλίκο ντέρμπι και για Ατρόμητο Παλαμά – Επωφελήθηκαν τα Μετέωρα και ανέβηκαν στην δεύτερη θέση (Ρεπορτάζ 3ης αγων.)

Με δύο ισοπαλίες, με το ίδιο σκορ συνεχίστηκε το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφς ανόδου στην Γ’ Εθνικής με την Ανθούπολη και τον Ολυμπιακό Βόλου. στη Φιλιππούπολη και τον Ατρόμητο Παλαμά στην Μαλεσίνα να αναδεικνύονται ισόπαλοι 1-1, κάτι που βόλεψε τα Μετέωρα που ανέβηκαν στην 2η θέση με το άνευ αγώνα τρίποντο που πήραν με τα Γρεβενά.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έμεινε στην κορυφή και στο θεσσαλικό ματς με την Ανθούπολη, είχε βάλει βάσεις για να κάνει το 3 στα 3, αφού προηγήθηκε με γκολ του του Ματέα στο 29′. Ωστόσο οι πρωταθλητές Λάρισας κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 67′ με γκολ του κεντρικού αμυντικού Λάιου κι έτσι οι ερυθρόλευκοι έμειναν πρώτοι με 7 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Ζιώγα πήγε στους 4.

Στους 4 βαθμούς είναι και ο Ατρόμητος Παλαμά, με την Μαλεσίνα, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεχωρίσουν στην μεταξύ τους ισοπαλία (1-1) στην Φθιώτιδα. Οι “καρδιτσιώτες” μάλιστα έσωσαν στο τέλος τον βαθμό με την ισοφάριση του Μπλατσέρη στο 87′, αφού η ΑΕ Μαλεσίνας προηγήθηκαν στο 21′ με τον Δέδε.

Πηγή Φωτογραφίας: starsports.gr

Ευνοημένοι της αγωνιστικής ήταν οι πρωταθλητές Τρικάλων με την άνευ αγώνα νίκη στο Διγενής Γρεβενών – Μετέωρα 0-3, που τους έφερε μόνους δεύτερους με 6 πόντους.

Την επόμενη αγωνιστική, που έρχεται την Τετάρτη (22/05) το πρόγραμμα περιλαμβάνει το Θεσσαλικό ματς των δύο πρώτων, στη Καλαμπάκα, ΑΣ Μετέωρα – Ολυμπιακός Βόλου, ενώ η Ανθούπολη θα φιλοξενηθεί από την Μαλεσίνα και ο Ατρόμητος Παλαμά θα κάνει το ρεπό του.

Το ρεπορτάζ της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου των πλέι οφς ανόδου στην Γ’ Εθνική:

ΑΕ Μαλεσίνας – Ατρόμητος Παλαμά 1-1 (21′ Δέδες / 87′ Μπλατσέρης)

Γήπεδο: Μαλεσίνας
Διαιτητής: Σαφαρίκας(Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Λυκομήτρος(Αργολίδας)-Τσελεπίδης(Αν. Αττικής)

Συνθέσεις:
ΑΕ Μαλεσίνα (Ζαχαρόπουλος): Τουρκοχωρίτης, Σέττος, Χαραλάμπους, Νικολόπουλος Β., Λελούδας, Μούτσιος, Καλλής, Δέδες, Καράι, Νικολόπουλος Κ., Κουσκόφ.
Ατρόμητος Παλαμά (Μπουρνάκας): Πολύζος, Τεντολούρης (79′ Ρέψης), Λιλλολάρι, Μπαλτσέρη, Μπιτέλης, Ξέρας (70′ Λόζος), Ισουφής (70′ Μυργιώτης), Θεολόγος, Καραμάνης, Παπαδημητρίου (55′ Τζέκος), Αναγνώπουλος (70′ Καραβάς).

ΑΟ Ανθούπολης – Ολυμπιακός Βόλου 1-1 (67′ Λάιος / 29′ Ματέα)

Γήπεδο: Δημοτικό Φιλιππούπολης
Διαιτητής: Καπρέτσος(Μακεδονίας)
Βοηθοί: Τσακιρόπουλος(Μακεδονίας)-Γενετζάκης(Μακεδονίας)

Συνθέσεις:
ΑΟ Ανθούπολης (Ζιώγας): Ντιντής, Καραμπούζης, Γιαννακόπουλος, Λάιος, Τσάτσος, Μούτσα, Σέσι (60′ Παπαδάκος), Σκούπρας, Πανταζής (88′ Καραγιάννης), Αναγνώστης (77′ Κατσιάμπελας), Κουβελάς (46′ Βλαχάκης).
Ολυμπιακός Βόλου (Αρσένος): Σιδεράκης, Σέτος (69′ Τασιούλης), Καμπέρης, Παπαϊωάννου, Παπακώστας (69′ Σκοπελίτης), Γκαλίτσιος, Ματέα (89′ Νούσιος), Κυρίτσης, Βλάχος, Αναστασίου (89′ Κατσιαγεωργίου), Ζέρης.

Νεοχώρι Γρεβενών – ΑΣ Μετέωρα 0-3

Ρεπό: ΠΑΟ Κοίλων

Η βαθμολογία:

ΘΕΣΗΟΜΑΔΑΒΑ
1ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ73
2ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ63
3ΜΑΛΕΣΙΝΑ43
4ΑΟ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ42
5ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ43
6ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖ.02
7ΝΕΟΧΩΡΙ ΓΡΕΒ.02
Προβιβασμός – Γ’ Εθνική
Υποβιβασμός – ΕΠΣ

Η επόμενη αγωνιστική (4η 22/05):

ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.
ΜΕΤΕΩΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.
ΜΑΛΕΣΙΝΑΑΝΘΟΥΠΟΛΗ
ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝΝΕΟΧΩΡΙ ΓΡΕΒ.
ΡΕΠΟ: ΑΤΡ. ΠΑΛΑΜΑ

Πηγή φωτογραφίας: magnesiasports.gr

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!