Μαρούδας: Καθαρά ομάδα Γ’ Εθνικής ο Ολυμπιακός Βόλου – Το πλάνο μας βγήκε εν μέρει – Μπαίνουμε μόνο για την νίκη με την Μαλεσίνα (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ο ένας εκ των τριών, που είχαν αγωνιστεί στην ιστορική νίκη των Μετεώρων με τον Ολυμπιακό, το 2019 στην Γ’ Εθνική, μαζί με τον Πολυζόπουλο και τον Φορτούνη μίλησε στο e-radio του footballists365 για την νέα συνάντηση των δύο στην Καλαμπάκα στην χθεσινή 4η αγωνιστική για τα μπαράζ ανόδου.

Ο Τάσος Μαρούδας τόνισε ότι η ομάδα του έπαιξε απέναντι σε μια ομάδα που είναι ξεκάθαρα επιπέδου Γ’ Εθνικής εκτός και εντός γηπέδου και το ρόστερ της είχε την ποιότητα και το βάθος για να μπορέσει να πάρει την νίκη σε αυτή την αναμέτρηση. Από την άλλη δήλωσε ότι το πλάνο που είχαν καταστρώσει βγήκε εν μέρει ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε η κούραση που ήρθε στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα.

Τέλος για την επερχόμενη κρίσιμη μάχη με την Μαλεσίνα και πάλι στο στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος” ο επιθετικός των Μετεώρων έθεσε ως στόχο μόνο την νίκη και ότι θα πρέπει αυτό να φανεί από το ξεκίνημα.

Ακούστε το παρακάτω ηχητικό:

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!