Μάχη πρώτος-δεύτερος στην Καλαμπάκα για τα Μετέωρα με τον ιστορικό Ολυμπιακό Βόλου – Στην Μαλεσίνα η Ανθούπολη – Ρεπό ο Ατρόμητος (Πρόγραμμα – Διαιτητές)

Πέρασαν 5 χρόνια από εκείνη την ιστορική νίκη των Μετεώρων απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, στο Στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος” και αυτή την Κυριακή οι “Καλαμπακιώτες” θα υποδεχθούν ξανά τους πρωταθλητές ΕΠΣ Θεσσαλίας, για την 4η αγωνιστική των Πλέι Οφς Ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Για την κανονική διάρκεια της τρίτης τη τάξει κατηγορίας τότε οι κιτρινομπλέ του Βακουφτσή, με βοηθούς τον Αυγέρο και τον Αγγελάκη, είχαν επικρατήσει με 2-0, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, από τον νυν ποδοσφαιριστή του ΑΟ Τρίκαλα, Νίκο Σκόνδρα και είχαν γράψει ιστορία κερδίζοντας την ομάδα του Βόλου, κρατώντας τους σε χαμηλά στάνταρ, αλλά σπάζοντας και το αήττητο που έτρεχαν μέχρι την 14η αγωνιστική.

Από τους σημερινούς παίκτες των Μετεώρων σε εκείνη την επιτυχία αγωνιζόταν στην βασική εντεκάδα ο τωρινός αρχηγός Θοδωρής Φορτούνης, και οι Πολυζόπουλος και Μαρούδας, που πέρασαν ως αλλαγή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πηγή Φωτογραφίας: ekalampaka.gr

ΑΣ Μετέωρα – Ολυμπιακός Βόλου 2-0 (39′-77′ Σκόνδρας Ν.)

ΑΣ Μετέωρα: Ζαρόπουλος, Ιωαννίδης (85’ Μανώλης), Ζήσης, Φορτούνης, Γεωργάκης, Παπαευθυμίου, Λίτσος (68’ Πολυζόπουλος), Οζούνογλου, Σκόνδρας (79’ Συράκος), Κιάκος, Ιωάννου (91’ Μαρούδας).
Ολυμπιακός Βόλου: Γιακουμής, Παπουτσογιαννόπουλος (67’ Φλίγκος), Σκοπελίτης, Λεάντρο, Οικονομόπουλος, Ναζίμ, Ρόκας (79’ Παπαϊωάννου), Καμπλιώνης, Σαχινίδης, Λώττας (79’ Ζγκούρι), Σερτζίνιο.

Πηγή Φωτογραφίας: ekalalampaka.gr

Την Κυριακή λοιπόν ξανά στην Καλαμπάκα, οι δύο ομάδες θα δώσουν ένα πολύ σημαντικό ματς για τον 4ο όμιλο των μπαράζ ανόδου, όντας οι δύο ομάδες των πρώτων θέσεων και με διαφορά ενός πόντου. Ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή με 7 και προέρχεται από την ισοπαλία στην Φιλιππούπολη με την Ανθούπολη, ενώ προσπαθεί να ξεχωρίσει από νωρίς για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση και να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί. Από την άλλη οι πρωταθλητές Τρικάλων πήραν το άνευ αγώνα της προηγούμενης Κυριακής και ανέβηκαν μόνοι δεύτεροι εκμεταλλευόμενοι τα άλλα αποτελέσματα και στα τρία ματς που θα δώσουν ακόμα (2 εντός και 1 εκτός) θέλουν πρακτικά δύο μεγάλα αποτελέσματα για να καταλάβουν μία από τις τρεις θέσεις.

Η άλλη Θεσσαλική ομάδα που θα δώσει ματς, είναι η Ανθούπολη που θα ταξιδέψει στην Φθιώτιδα για να αντιμετωπίσει την Μαλεσίνα, με τους δύο να είναι στους 4 πόντους και την ομάδα του Ζιώγα να θέλει το αποτέλεσμα για να μην χάσει την επαφή της, ενώ ο Ατρόμητος Παλαμά, που έχει κι αυτός 4 θα κάνει το ρεπό του.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου των Πλέι Οφς Ανόδου στην Γ’ Εθνική:

Κυριακή 26/05, 17:00

Γήπ. Μαλεσίνας: ΑΕ Μαλεσίνας – ΑΟ Ανθούπολης [Ψαρίδης(Αθηνών), Μπακογιάννης(Αθηνών)-Βλατάκης(Αθηνών), Μιχαηλίδης(Βοιωτίας)]

Γήπ. Δημ. Στ. Καλαμπάκας “Β. Καρακίτσιος”: ΑΣ Μετέωρα – Ολυμπιακός Βόλου [Πίγγιου(Θεσπρωτίας), Ευαγγέλου(Ηπείρου)-Γκέλης(Ηπείρου), Στάθης(Καρδίτσας)]

ΠΑΟ Κοίλων – Νεοχώρι Γρεβενών 3-0

Ρεπό: Ατρόμητος Παλαμά

Πηγή Φωτογραφίας: stagonsports.gr

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!