Κώστας Παρδάλης: “Η διοίκηση του ΑΟΤ αποφάσισε να παραιτηθεί μετά από πολλή σκέψη – Ο αρνητισμός γύρω από τα όσα κάναμε ήταν άνευ προηγουμένου”

Μέσα από την συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν τα μέλη του ΔΣ του ΑΟ Τρίκαλα, χθες σε αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη, έγινε γνωστή η παραίτηση της διοίκησης, με τους “κυανέρυθους” να πρέπει να γυρίσουν σελίδα, ωστόσο με θολό τοπίο όσον αφορά τις εξελίξεις.

Ο πρώην πρόεδρος πλέον του ΑΟΤ, ανακοίνωσε την ομόφωνη απόφαση για την αποχώρηση από την ομάδα. Ωστόσο αυτή η εξέλιξη δεν προέκυψε με την οργάνωση της επόμενης μέρας, να είναι προ των πυλών. Κάθε άλλο, διότι δεν έχει προκύψει καθόλου ονοματολογία για ενδιαφερόμενους, ώστε να αναλάβουν την τύχη της ομάδας.

Δείτε αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου:

«Η διοίκηση αποφάσισε να παραιτηθεί μετά από πολύ σκέψη και μεγάλο προβληματισμό και οι αιτίες είναι πολλές. Δεν έχουμε άλλες ψυχικές, σωματικές και οικονομικές δυνάμεις ενώ ο γενικότερος αρνητισμός και η απάθεια για ότι έχει να κάνει με την ομάδα μας οδηγεί μοιραία στην έξοδο»

Ο Κώστας Παρδάλης που πλαισιωνόταν από τα μέλη Μιχάλη Παναγιώτου, Παντελή Χρυσαφόπουλο, Θέμη Τρικαλιώτη, Δημήτρη Τσόγια, Κώστα Φαμίση, Γιάννη Χιώτη, Γιώργο Ηλιάδη και Γιώργο Παναγιώτου έκανε μία σύντομη αναδρομή των πεπραγμένων της διοίκησης από το 2014 «όπου πανηγυρίσαμε ανόδους, τίτλους αλλά και αναλάβαμε τα ηνία όταν η ομάδα έμενε μετέωρη». Στάθηκε στην δημιουργία του Αθλητικού κέντρου για την ολοκλήρωση του οποίου ευχαρίστησε τον πρώην Δήμαρχο και νυν Υπουργό Δημήτρη Παπαστεργίου, τον πρώην Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη.

Ευχαρίστησε ακόμη τους αγνούς φιλάθλους και τους επιχειρηματίες για την στήριξη τους στην ομάδα.

Ενοχλημένος από «κακόβουλα σχόλια»

Ο Κώστας Παρδάλης ανάλωσε μεγάλο μέρος της τοποθέτησης του αναφερόμενος σε «κακόβουλα σχόλια και δημοσιεύματα» λέγοντας πως τα λάθη είναι μέρος της διοίκησης αλλά πως ο «αρνητισμός γύρω από τα όσα κάναμε ήταν άνευ προηγουμένου».

Μηδενικό το χρέος από την χρήση του Ερασιτέχνη

Ο Κώστας Παρδάλης σημείωσε πως μέχρι 31/05 θα έχει εξοφληθεί και το τελευταίο σεντς από την διετή χρήση της ομάδας από τον Ερασιτέχνη: «Δεν οφείλουμε τίποτα. Τα μόνο χρέη που υπάρχουν είναι από παλιότερες επαγγελματικές χρήσεις τα οποία θα αναβιώσουν όταν η ομάδα βγεί πάλι σε επαγγελματική κατηγορία. Και δεν οφείλουμε τίποτα γιατί βάζαμε μόνιμα το χέρι στην τσέπη. Μόνο σε ένα παιχνίδι καλύψαμε τα έξοδα του αγώνα από τα εισιτήρια, σε όλα τα άλλα μπαίναμε μέσα…».

«Ουδεμία απαίτηση έχουμε…»

Τώρα όσον αφορά την επόμενη μέρα. Αφού ξεκαθάρισε ότι ουδείς ενδιαφερόμενος χτύπησε την πόρτα τόσο του ιδίου όσο και κάποιου άλλου μέλους του ΔΣ σημείωσε πως δεν υπάρχει καμία οικονομική απαίτηση από τον όποιον ενδιαφερόμενο. Παράλληλα τόνισε ότι αυτός που θα αναλάβει να «τρέξει» την πρώτη ομάδα θα έχει και την διαχείριση του αθλητικού κέντρου της Σωτήρας και των Ακαδημιών καθώς «δεν σκεπτόμαστε να αφήσουμε την πρώτη ομάδα και να τρέξουμε τις Ακαδημίες μόνο».

Ανοιχτή συγκέντρωση την Δευτέρα

Ένα πραγματικό πρόβλημα που προκύπτει είναι πως δεν μπορούν να δρομολογηθούν εξελίξεις μέσω ΓΣ του Ερασιτέχνη. Και αυτό γιατί τα μέλη είναι ελάχιστα, τα ταμειακώς εντάξει εξαντλούνται στα μέλη του νυν ΔΣ οπότε δεν έχει κανένα νόημα μία τέτοια συνέλευση. Αυτό που πρότεινε ο Κώστας Παρδάλης είναι να γίνει μία ανοιχτή συγκέντρωση την Δευτέρα 3 Ιουνίου στο Μουσείο Τσιτσάνη με την παρουσία φορέων, φιλάθλων ώστε να εξευρεθεί μία λύση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν υπάρξει ενδιαφερόμενος θα βρεθεί η φόρμουλα για να ξεπεραστούν τα όποια τυπικά ζητήματα. Το πρόβλημα είναι ότι μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να κινείται τίποτα…

Πηγή: sportrikala

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!