Κύπελλο ΕΠΣΤ: Πρόκριση του ΑΟΤ επί του Καστρακίου στο δεύτερο σημαντικότερο ζευγάρι – Στους “8” και η ΑΕΤ (Ρεπορτάζ)

Έγιναν χθες άλλες δύο αναμετρήσεις για τους “16” του Κυπέλλου ΕΠΣΤ, με τις δύο τρικαλινές ομάδες να παίρνουν τις προκρίσεις, αφού ο ΑΟΤ κέρδισε στο Στάδιο τον Βράχο Καστρακίου με 2-0, και η ΑΕΤ με το ίδιο σκορ πήρε την πρόκριση από τον Ηρακλή Ζάρκου.

Πηγή Φωτογραφίας: Facebook: Αθλητικός Όμιλος Τρίκαλα

Πηγή Φωτογραφίας: Facebook: Αθλητικός Όμιλος Τρίκαλα

Στο παιχνίδι που παρουσίαζε περισσότερο ενδιαφέρον, μετά το ντέρμπι Μετέωρα – Νεοχώρι της Τρίτης, το φαβορί ήταν ο ΑΟ Τρίκαλα, που έπαιζε στην έδρα του και αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική. Οι δύο ομάδες έπαιξαν με αρκετές αλλαγές, με τον ΑΟΤ να στηρίζεται στα νεαρά παιδιά αλλά και σε παίκτες που δεν παίρνουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ξεκουράζοντας ο Σάκης Θεοδοσιάδης τους βασικούς του ποδοσφαιριστές. Από την άλλη χαρακτηριστικές ήταν οι απουσίες για το Καστράκι, του Αλέξανδρου Αλμπάνη, λόγω τιμωρίας και των Βασίλη Αλμπάνη και Λευτέρη Μπαούτη, που αποτελούν ως τώρα τους πρώτες σκόρερ της ομάδας.

Ο ΑΟ Τρίκαλα “χτύπησε” μία φορά σε κάθε ημίχρονο, αρχικά με τον Μάγγο με σουτ μέσα από την περιοχή και στο δεύτερο 45λεπτο με τον Αλεξίου μετά από σέντρα από αριστερά και προλαβαίνοντας με σουτ τον αντίπαλο αμυντικό για το 2-0.

Σημαντική, ωστόσο η προσπάθεια των παικτών του Λεωνίδα Σακελλαρίδη, με κορυφαίο τον Μιχάλη Ζαρόπουλο, ο οποίος νίκησε ουκ ολίγες φορές τους παίκτες του ΑΟΤ, με σπουδαίες αποκρούσεις, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Λευτέρης Γιαννούλας στάθηκε άτυχος σε απευθείας εκτέλεση φάουλ από αριστερή θέση με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο άλλο ματς που έγινε επίσης χθες, η ΑΕΤ βγήκε νικήτρια με 2-0 απέναντι στην μοναδική ομάδα από την Β’ ΕΠΣΤ, τον Ηρακλή Ζάρκου. Με ένα γκολ του Βραζάλη και ένα του Νίστα προκρίθηκε και η τρικαλινή ομάδα στα προημιτελικά και πλέον 7 από τις 8 ομάδες έχουν οριστικοποιηθεί, ενώ απομένει ένα εισιτήριο που θα παιχτεί σε διαφορετική ημερομηνία λόφω της αναβολής που πήρε το ματς ανάμεσα στο Ριζαριό και τον Πύργο.

Τα αποτελέσματα της Φάσης των “16” του Κυπέλλου ΕΠΣΤ:

ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑΒΡΑΧΟΣ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ2-0
ΑΟ ΣΑΡΑΓΙΩΝΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΑΡΑΣ4-0
ΑΕΤΗΡ. ΖΑΡΚΟΥ2-0
ΓΙΓΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥΑΟ ΠΥΡΓΟΥΑΝΑΒ
ΑΟ ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙΟΥΑΠ. ΛΥΓΑΡΙΑΣ0-2
ΠΟΡΤΑΪΚΟΣΠΗΓΗ3-1
ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ0-1
ΑΕΚ ΣΑΡΑΓΙΩΝΠΡΙΝΟΣ2-0
Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!