Κρίσιμο ματς Ανθούπολη-Ολυμπιακός Β. για νέο ενδιαφέρον ή να ξεχωρίσει ο πρώτος – Στην Μαλεσίνα για να προσπεράσει ο Ατρόμητος Παλ. – Πιάνουν 6 βαθμούς τα Μετέωρα (Πρόγραμμα-Διαιτητές)

Μια πολύ ενδιαφέρουσα αγωνιστική, έρχεται για τον 4ο όμιλο των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική, με δύο σημαντικές αναμετρήσεις που αναμένεται να δώσουν άλλο ενδιαφέρον.

Η τρίτη στροφή περιλαμβάνει το Θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα στην Ανθούπολη και τον Ολυμπιακό Βόλου, με τους γηπεδούχους μετά το ρεπό τους μεσοβδόμαδα να παραμένουν στους 3 και τους φιλοξενούμενους να μετρούν το 2 στα 2 και να είναι μόνοι πρώτοι. Αυτό σημαίνει ότι θα δείξει αν θα έχουμε άλλο ενδιαφέρον για την πρώτη θέση ή αν οι “ερυθρόλευκοι” θα ξεχωρίσουν και εδραιωθούν στην κορυφή.

Το δεύτερο ματς που θα γίνει είναι το Μαλεσίνα – Ατρόμητος Παλαμά με τους δύο να ισοβαθμούν με 3 πόντους, με μία νίκη και μια ήττα ως τώρα.

Η άλλη Θεσσαλική ομάδα, ο ΑΣ Μετέωρα θα παρακολουθήσει την αγωνιστική χωρίς να παίξει, και θα πάρει το τρίποντο άνευ αγώνα με το Νεοχώρι Γρεβενών, πιάνοντας τους 6 πόντους.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου των Πλέι Οφς Ανόδου της Γ’ Εθνικής:

Κυριακή 19/05, 17:00

Γήπ. Μαλεσίνας: ΑΕ Μαλεσίνας – Ατρόμητος Παλαμά [Σαφαρίκας(Αιτ/νίας), Λυκομήτρος(Αργολίδας)-Τσελεπίδης(Αν. Αττικής), Ρώσση(Αθηνών)]

Γήπ. Δημ. Φιλιππούπολης: ΑΟ Ανθούπολης – Ολυμπιακός Βόλου [Καπρέτσος(Μακεδονίας), Τσακιρόπουλος(Μακεδονίας)-Γενετζάκης(Μακεδονίας), Κοφίτσας(Καρδίτσας)]

Νεοχώρι Γρεβενών – ΑΣ Μετέωρα 0-3

Ρεπό: ΠΑΟ Κοίλων

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!