Θέλει να κάνει ότι δεν έχει καταφέρει κανείς ως τώρα στην Κατερίνη, ο ΑΟΤ – Άκοπο τρίποντο το Κιλελέρ (Πρόγραμμα Γ’ Εθνικής – 25η αγ.)

Σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος, εκείνη του Πιερικού, στην οποία η ομάδα της Κατερίνης δεν έχει κάνει καμία ήττα, θα ταξιδέψει ο ΑΟ Τρίκαλα με σκοπό να… “γυρίσει τον διακόπτη”.

Ο ΣΦΚ Πιερικός μετράει μόλις 5 ήττες όλες μακριά από την έδρα του, κάτι που έχουν καταφέρει μόνο αυτός και η Νέα Αρτάκη, και το ματς της Κυριακής (15:00), θα είναι ντέρμπι, διότι στις αποτυχίες ο ΑΟ Τρίκαλα δεν είναι μακριά, με μία ήττα περισσότερη, αλλά προδομένος από τις πολλές ισοπαλίες (9) στις 24 αγωνιστικές του του 2ου ομίλου.

Η διαφορά των δύο ομάδων είναι στους 9 βαθμούς, με την θεσσαλική ομάδα στην 9η και τον Πιερικό στην 5η και το ματς είναι πολύ σημαντικό για τον ΑΟΤ, λόγω του ότι μετράει πλέον τρία συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη, ενώ στα τελευταία 5 έχει 3 ήττες, μία ισοπαλία και μόλις μία νίκη, που τον έχουν οδηγήσει μόλις 3 πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Για τους άλλους “Θεσσαλούς”, του Κιλελέρ, θα πάρουν 3 βαθμούς χωρίς αγώνα μιας και βάσει προγράμματος θα έπαιζαν με τον Μαγνησιακό, που δεν συνεχίζει και έτσι θα ανέβουν στους 39 βαθμούς διατηρώντας σίγουρα την 7η θέση και αναμένοντας αν θα “ανοίξει” η διαφορά από την 11η θέση.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 25ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής:

Κυριακή 03/02

14:00, Αστέρας Πετριτή – Αστέρας Σταυρού

14:30, ΑΕ Λευκίμμης – Εορδαϊκός

15:00, Γήπ. Στ. ΔΑΚ Κατερίνης, Πιερία: Πιερικός – ΑΟ Τρίκαλα [Κολορίζος(Φθιώτιδας), Σφυρής(Θεσσαλίας)-Κίτος(Θεσσαλίας), Ζαχαριάδης(Μακεδονίας)]

15:00, Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – Βατανιακός

15:00, Αναγέννηση Άρτας – Θύελλα Κατσικάς

15:00, Ζάκυνθος – Νέα Αρτάκη

15:00, Καστοριά – Θεσπρωτός

ΠΟ Φήκης – Σβορώνος 0-3 (α.α.)

Μαγνησιακός – ΑΕ Κιλελέρ 0-3 (α.α.)

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!