Η. Τσαουσίδης: “Προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας υπό δύσκολες συνθήκες – Θα γίνει ο απολογισμός και θα δούμε για την επόμενη μέρα”

Ο γυμναστής του ΑΣ Μετέωρα, μίλησε αποκλειστικά στο e-radio του footballists365.gr που κάλυψε την αναμέτρηση Ατρόμητος Παλαμά – ΑΣ Μετέωρα, για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική, μετά την λήξη της, τόσο για την ήττα, όσο και για την πορεία στο μίνι πρωτάθλημα, που δεν έδωσε τον προβιβασμό για δεύτερη σεζόν.

Ο Ηλίας Τσαουσίδης δήλωσε ότι η ομάδα του προσπάθησε να είναι ανταγωνιστική και δημιούργησε καλές ευκαιρίες σε ένα ματς υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω της υψηλής θερμοκρασίας, ενώ δέχθηκε τα δύο γκολ από τον Ατρόμητο λόγω αδράνειας. Παράλληλα τόνισε ότι επηρεάστηκαν πολύ από όσα έγιναν, σχετικά με τον αγώνα με την Μαλεσίνα και δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω από το να δεχτούν την όποια απόφαση και στο τέλος να γίνει ο απολογισμός.

Αναλυτικότερα:

Για τον αγώνα Ατρόμητος Παλαμά – Μετέωρα: “Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε δύσκολες συνθήκες λόγω της υψηλής θερμοκρασίας. Δυστυχώς δύο αδράνειες στην άμυνά μας, έφεραν τα δυο γκολ του αντιπάλου και έτσι κρίθηκε η αναμέτρηση”.

Για το θέμα με τον αγώνα Μετέωρα – Μαλεσίνα και την φετινή πορεία: “Μας επηρέασε πάρα πολύ όλο αυτό που έγινε και φάνηκε αυτό στις τάξεις της ομάδας… Περιμένουμε ακόμα την απόφαση ώστε να δούμε τι θα γίνει και να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν… Δυστυχώς δεν θα τα καταφέραμε να πετύχουμε κάτι περισσότερο σε αυτή την διαδικασία”.

Για την επόμενη μέρα: “Δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα τι θα γίνει την επόμενη μέρα… Έχουμε να περιμένουμε όπως είπα την απόφαση για το παιχνίδι, και στην συνέχεια πρέπει να κάνουμε το απολογισμό μας για την σεζόν”.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!