Γ. Μπουρνάκας: “Εμείς κάναμε αυτά που έπρεπε και αποδείξαμε μέσα στο γήπεδο ποιοι είμαστε – Αδιανόητο να χάσουμε την άνοδο με τόσους βαθμούς”

Το σχόλιό του για την νίκη του Ατρόμητου Παλαμά, στην τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική, επί των Μετεώρων και για όλη την πορεία στην έξτρα διαδικασία, έκανε ο προπονητής των πρωταθλητών Α’ ΕΠΣ Καρδίτσας αποκλειστικά στο e-radio του footballists365.gr που κάλυψε την αναμέτρηση.

Ο Γιάννης Μπουρνάκας δήλωσε ότι η ομάδα του άξιζε την νίκη σε αυτό το ματς, αφού ήταν δημιουργική και έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα γκολ, ενώ για την πορεία και το ενδεχόμενο να μείνει χωρίς την άνοδο ο Ατρόμητος Παλαμά (σ.σ. εν αναμονή της απόφασης για την ένσταση της Ανθούπολης στο μεταξύ τους ματς), τόνισε ότι θα είναι απίστευτο με τόσους πόντους που πήρε η ομάδα του στο γήπεδο να μην τα καταφέρει στο τέλος.

Αναλυτικότερα:

Για το ματς Ατρόμητος Παλαμά – ΑΣ Μετέωρα 2-0: “Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο… Νομίζω ότι αξίζαμε την νίκη. Ήμασταν κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και δημιουργήσαμε πολλές καλές ευκαιρίας για να πετύχουμε περισσότερα γκολ”.

Για το θέμα με το ματς Ανθούπολη – Ατρόμητος Παλαμά και την φετινή πορεία της ομάδας: “Αποδείξαμε ποιοι είμαστε με την φετινή μας πορεία στο πρωτάθλημα και τα μπαράζ… Εμείς αυτό που ήταν να κάνουμε, το κάναμε μέσα στο γήπεδο και δείξαμε ότι αξίζαμε την άνοδο. Θα είναι πραγματικά αδιανόητο να χαθεί η άνοδος μετά από αυτή την προσπάθεια, αυτές τις εμφανίσεις και με τόσους πόντους που μαζέψαμε”.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!