Γ. Λουλές: Όσοι πίστευαν ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα είχε εύκολο έργο διαψεύστηκαν – Μας πρόδωσαν οι δυνάμεις απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα – Μόνο νίκη με Μαλεσίνα (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Την κρισιμότητα της αναμέτρησης που έρχεται την Τετάρτη στην Καλαμπάκα, με την Μαλεσίνα και το γεγονός ότι τα Μετέωρα προσπάθησαν να κοντράρουν το Ολυμπιακό Βόλου στο πρόσφατο ματς, τόνισε ο προπονητής των “κιτρινομπλέ” στις δηλώσεις του, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, στο e-radio του footballists365.gr που κάλυψε την αναμέτρηση.

Ο Γιώργος Λουλές είπε ότι η ομάδα του δέχθηκε πάρα πολύ πίεση από μια πολύ ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, ωστόσο δεν παραδόθηκε και προσπάθησε να είναι ανταγωνιστική κόντρα σε όλους όσους πίστευαν ότι η ομάδα της Μαγνησίας θα έχει εύκολο έργο. Δήλωσε επίσης ότι έμειναν από δυνάμεις στο φινάλε του αγώνα και σε συνδυασμό με τις αλλαγές που έγιναν κάπως καθυστερημένα γράφτηκε η ιστορία του αγώνα.

Τέλος τόνισε ότι στο μεθαυριανό ματς με την Μαλεσίνα στην Καλαμπάκα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την ομάδα του από την νίκη, έτσι ώστε να υπάρχουν ακόμα ελπίδες, ενώ κάλεσε τους φιλάθλους να δώσουν το παρόν παρά το γεγονός ότι είναι μεσοβδόμαδο παιχνίδι.

Ακούστε το παρακάτω ηχητικό:

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!