Γ. Λουλές: Έπρεπε να κλειδώσουμε την νίκη για να μην δεχθούμε την πίεση στο τέλος – Ήταν στόχος να σκοράρουμε νωρίς (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για την πρώτη νίκη στην διαδικασία των μπαράζ στην Κοζάνη μίλησε ο προπονητής των Μετεώρων, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟ Κοίλων, αποκλειστικά στο e-radio του footballists365.gr που κάλυψε την αναμέτρηση.

Ο Γιώργος Λουλές τόνισε ότι η ομάδα του κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ωστόσο δεν κλείδωσε την νίκη με περισσότερα γκολ με αποτέλεσμα η νεανική ομάδα του ΠΑΟ Κοίλων, που έδειξε ότι είχε πολλές δυνάμεις να απειλήσει μέχρι και για την ισοφάριση.

Από κει και πέρα αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι οι “κιτρινομπλέ” πέτυχαν δύο γκολ στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου, λέγοντας ότι γνωρίζει ότι στο ξεκίνημα έχει μεγαλύτερη φρεσκάδα σε σχέση με το φινάλε και ήταν επιθυμία να κυνηγήσει τα τέρματα σε αυτό το διάστημα ενώ έκλεισε με την συνέχεια των μπαράζ λέγοντας ότι μία νίκη σε κάνει να ελπίζεις περισσότερο και ότι δεν έχει τίποτα να χάσει ο ΑΣ Μετέωρα στα επόμενα ματς, τα οποία είναι δύσκολα.

Ακούστε το παρακάτω ηχητικό:

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!