Γ’ Εθνική – 2ος Όμιλος: Τελική ευθεία με 6 ομάδες να διεκδικούν 4 θέσεις παραμονής και τις θεσσαλικές να “καίγονται” για αποτελέσματα στην 32η αγων. (Πρόγραμμα)

Ένα πρωτάθλημα που θυμίζει και εξωτερικού, με πολλές αγωνιστικές και ανακατατάξεις, με περιόδους που όλες οι ομάδες είδαν να είναι φορμαρισμένες και να πλησιάζουν στους στόχους τους και τρεις αγωνιστικές να απομένουν για να δούμε ποιος τελικά θα καταφέρει να πάρει την πρωτιά και να ανέβει στην Super League 2, αλλά και αν οι δύο Θεσσαλικές ομάδες θα καταφέρουν να “σώσουν” την κατηγορία.

Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί σε 8 μέρες με την 32η να γίνεται αυτό το Σάββατο και την Τετάρτη να υπάρχει εμβόλιμη, η 33η. Την άλλη Κυριακή θα είναι η τελευταία “στροφή”, ακριβώς πριν την Μεγάλη Εβδομάδα.

Ο ΑΟ Τρίκαλα, που τα κατάφερε φέτος να παλεύει για την παραμονή τού, θα δώσει το κρισιμότερο ματς της σεζόν στην Άρτα με την Αναγέννηση. Η ομάδα από την Ήπειρο οριοθετεί αυτή την στιγμή μαζί με την Θύελλα Κατσικάς την ζώνη του υποβιβασμού, αφού βρίσκεται 11η (σ.σ. θέση που οδηγεί στο μπαράζ παραμονής) με 45 βαθμούς ενώ οι “Γιαννιώτες” είναι στην 12η με 42 πόντους.

Στις 4 ομάδες, μαζί με τον ΑΟΤ, που αυτή την στιγμή βρίσκονται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη είναι και το Κιλελέρ, το οποίο έχει το δυσκολότερο πρόγραμμα και αυτή την αγωνιστική θα πάει στην Λαμία να παίξει με τον Αστέρα Σταυρού. Η ομάδα της Λάρισας έχει 47 βαθμούς και είναι οριακά πάνω από Θεσπρωτό, ΑΟΤ και Εορδαϊκό που ισοβαθμούν στους 46. Αμφότεροι έχουν δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις με Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και Ζάκυνθο αντίστοιχα.

Δεδομένου ότι θα γίνουν σίγουρα πολλές συγκινήσεις μιας και είναι πολύ μικρές οι αποστάσεις και έχουμε κι άλλα παιχνίδια-τελικοί παραμονής όπως το ΑΟ Τρίκαλα – Θύελλα Κατσικάς την επόμενη, και το Εορδαϊκός – Αστέρας Πετριτή στο φινάλε, πρέπει να σημειώσουμε ότι ένα μικρό πλεονέκτημα σε αυτή την κούρσα έχουν ο Θεσπρωτός και ο Τρίκαλα που θα πάρουν σίγουρα τρίποντα με Φήκη και Μαγνησιακό στην προτελευταία και την τελευταία αντίστοιχα.

Τέλος άξια αναφοράς είναι και η μάχη της κορυφής και της ανόδου, όπου εκεί ο ΓΑΣ Σβορώνου έκανε γκέλα ολκής την προηγούμενη αγωνιστική με την Θύελλα Κατσικάς και απομακρύνθηκε 6 πόντους από την 2η και 8 από την κορυφή. Αυτό σημαίνει ότι ξεχωρίζουν ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου με 71 και η Νέα Αρτάκη με 69, που θα παλέψουν στα ίσια για τον τίτλο με το μεταξύ τους ματς στην 33η “στροφή” να είναι κομβικό. Από κει και πέρα όλα είναι ανοικτά με την Αρτάκη βέβαια να έχει την τελευταία αγωνιστική άνευ αγώνα τρίποντο, αυτή την αγωνιστική ωστόσο θα παίξει στην δύσκολη έδρα του Πιερικού. Ο Εθνικός έχει δύο εντός και θα υποδεχθεί τώρα τον Θεσπρωτό και στο φινάλε το Κιλελέρ.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 32ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής:

Σάββατο 20/04

15:30, Ζάκυνθος – Εορδαϊκός

16:00, Γηπ. Δημ. Στ. Άρτας: Αναγέννηση Άρτας – ΑΟ Τρίκαλα [Τζάμος(Καστοριάς), Γκίτσος(Καστοριάς)-Κοκκαλένιος(Καστοριάς), Διαμαντής(Κοζάνης)]

16:00, Γηπ. Σταυρού, Φθιώτιδας: Αστέρας Σταυρού – ΑΕ Κιλελέρ [Συναΐτη(Θεσσαλίας), Τασιόπουλος(Θεσσαλίας)-Κίτος(Θεσσαλίας), Μητροφάνης(Αθηνών)]

16:00, Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – Θεσπρωτός

16:00, Πιερικός – Νέα Αρτάκη

16:00, Θύελλα Κατσικάς – Βατανιακός

16:00, Καστοριά – Αστέρας Πετριτή

ΠΟ Φήκης – ΑΕ Λευκίμμης 0-3 (α.α.)

Μαγνησιακός – Σβορώνος 0-3 (α.α.)

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!