Γ’ Εθνική – 2ος Όμιλος: Τελευταία “στροφή” με τον ΑΟ Τρίκαλα να ελπίζει σε ένα αποτέλεσμα από τρία παιχνίδια – Κλείνει την επιτυχημένη σεζόν το Κιλελέρ (Πρόγραμμα)

Πέφτει η αυλαία της κανονικής περιόδου της Γ’ Εθνικής και στον 2ο όμιλο, στην τελευταία (34η) αγωνιστική, ο ΑΟ Τρίκαλα θα πάρει άνευ αγώνα το ματς με τον Μαγνησιακό και ελπίζει σε βολικό αποτέλεσμα, σε ένα από τα τρία ματς που τον ενδιαφέρουν περισσότερο, ενώ από την άλλη το Κιλελέρ κλείνει την σεζόν, η οποία συνδυάστηκε με παραμονή, με ματς στην έδρα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, ο οποίος καίγεται για νίκη για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα.

Ο ΑΟΤ έχει πολλές, ώστε να ξεφύγει από την 11η θέση που οδηγεί στο μπαράζ παραμονής, αρκεί να βγει ένα από τα επιθυμητά αοτελέσματα, με την Αναγέννηση Άρτας να χάνει στην έδρα του Πιερικού, ή να έχουμε “Χ2” στο Εορδαϊκός – Αστέρας Πετριτή, η “1Χ” στο Λευκίμμη – Θεσπρωτός, έτσι ώστε να βάλει μία ομάδα ακόμη από κάτω στο φινάλε.

Τέλος το Κιλελέρ θα παίξει τον ρόλο του ρυθμιστή για την κορυφή και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό, που είναι στην κορυφή με 75 πόντους και την άλλη ανταγωνίστρια, Νέα Αρτάκη που έχει 73, να υπολογίζει ήδη 76 με το άνευ αγώνα με την Φήκη.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 34ης αγωνιστικής (τελυταία) του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής:

Κυριακή 28/04

12:00, Ζάκυνθος – Βατανιακός

16:00, Γηπ. Δημ. Ν. Κεραμιδίου: Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – ΑΕ Κιλελέρ [Τικόζογλου(Μακεδονίας), Γιατζίδης(Μακεδονίας)-Αγγελόπουλος(Μακεδονίας), Γρατσάνης(Τρικάλων)]

16:00, Εορδαϊκός – Αστέρας Πετριτή

16:00, ΑΕ Λευκίμμης – Θεσπρωτός

16:00, Πιερικός – Αναγέννηση Άρτας

16:00, Καστοριά – Σβορώνος

16:00, Θύελλα Κατσικάς – Αστέρας Σταυρού

ΠΟ Φήκης – Νέα Αρτάκη 0-3 (α.α.)

Μαγνησιακός – ΑΟ Τρίκαλα 0-3 (α.α.)

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!