Γ’ Εθνική – 16η Αγ.: Συνεχόμενη αγωνιστική με ταξίδια για ΑΟ Τρίκαλα και Κιλελέρ (Πρόγραμμα – Διαιτητές)

Δεύτερη αγωνιστική υποχρέωση μέσα σε τρεις μέρες, από την Κυριακή, για τους δύο Θεσσαλούς στην Γ’ Εθνική και μάλιστα εκτός έδρας στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, η οποία θα διεξαχθεί εμβόλιμα αύριο (Τετάρτη 20/12).

Μετά την ισοπαλία με την Αναγέννηση Άρτας, στο γήπεδό του, ο ΑΟΤ θα δώσει ξανά κρίσιμο ματς με την Θύελλα Κατσικάς στα Γιάννενα. Η “κυανέρυθροι” θα παίξουν ξανά με μία ομάδα που βρίσκεται πολύ πίσω τους και δεν πρέπει να “γκελάρουν” πάλι αν θέλουν να αποφύγουν τα χειρότερα όσον αφορά τα χαμηλά της βαθμολογίας. Η ηπειρώτικη ομάδα είναι στην 13η θέση και προέρχεται από μεγάλο “διπλό” επί του Βατανιακού με 0-4.

Από την άλλη το Κιλελέρ ετοιμάζεται για το δικό του ταξίδι στην Πιερία για ένα δύσκολο ματς, μετά την “ψυχωμένη” νίκη επί του Αστέρα Σταυρού την Κυριακή. Θα αντιμετωπίσει τον Πιερικό, οποίος είναι στην 4η θέση και την προηγούμενη “στροφή” ηττήθηκε στην Νέα Αρτάκη με 1-0.

Πρόγραμμα και διαιτητές της 16ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής:

Τετάρτη 20/12, 15:00

Γήπ. Στ. ΔΑΚ Κατερίνης, Πιερία: Πιερικός – ΑΕ Κιλελέρ [Τικόζογλου(Μακεδονίας), Χατζηβασιλείου(Μακεδονίας)-Τσακιρόπουλος(Μακεδονίας), Διαμαντής(Κοζάνης)]

Γήπ. Δημ. Κατσικάς, Ιωανν., Ηπείρου: Θύελλα Κατσικάς – ΑΟ Τρίκαλα [Φίτσας(Πρέβεζας-Λευκάδας), Ζιώγας(Πρέβεζας-Λευκάδας)-Στρακαντούλας(Πρέβεζας-Λευκάδας), Γεωργάκης(Θεσπρωτίας)]

ΑΕ Λευκίμμης – Αστέρας Πετριτή

Καστοριά – Εορδαϊκός

Ζάκυνθος – Σβορωνός

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – Νέα Αρτάκη

Αναγέννηση Άρτας – Αστέρας Σταυρού

ΠΟ Φήκης – Θεσπρωτός 0-3 (α.α.)

Μαγνησιακός – Βατανιακός 0-3 (α.α.)

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!