Γ’ Εθνική – Πλέι Οφς Ανόδου: Ήττα της Ανθούπολης στην Μαλεσίνα που της βάζει δύσκολα για την άνοδο (Ρεπορτάζ 4ης αγωνιστικής)

Ήττα που την πάει πίσω έκανε η Ανθούπολη στην Φθιώτιδα από την ΑΕ Μαλεσίνας με σκορ 2-1, μένοντας στους 4 βαθμούς μετά από 4 αγωνιστικές και με το Θεσσαλικό Ανθούπολη – Ατρόμητος Παλαμά σε δύο αγωνιστικές να αποκτά πλέον μεγάλη σημασία.

Όλη η ιστορία του παιχνιδιού στο γήπεδο της Μαλεσίνας γράφτηκε στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να προηγούνται μόλις στο 14′ με Νικολόπουλος και την Ανθούπολη να απαντά στο 34′ με τον Αναγνώστη για το 1-1. Ωστόσο στο 38′ και πάλι με τον Νικολόπουλο η πρωταθλήτρια Φθιώτιδας πήρε ξανά το προβάδισμα, το οποίο διατηρήθηκε και στο δεύτερο 45λεπτο.

Πλέον μένουν 3 αγωνιστικές στον 4ο όμιλο και στην ουσία ο Ολυμπιακός Βόλου και ο ΠΑΟ Κοίλων βγαίνουν από την κουβέντα μετά και την τελευταία νίκη που έκανε η ομάδα της Μαγνησίας απέναντι στα Μετέωρα και κλείδωσε την άνοδο στην Γ’ Εθνική, ενώ ο ΠΑΟ Κοίλων έχει δύσκολο πρόγραμμα και έχει δείξει ότι είναι ρυθμιστής χωρίς να διεκδικεί κάτι παραπάνω.

Τις υπόλοιπες δύο θέσεις για την άνοδο στην Γ’ Εθνική, θα διεκδικήσουν 4 ομάδες με την Μαλεσινά και τα Μετέωρα να έχουν τα ρεπό τους στην τελευταία και την προτελευταία “στροφή” αντίστοιχα ενώ η Ανθούπολη και η Μαλεσίνα έχουν να υπολογίζουν και σε άλλους 3 σίγουρους βαθμούς που θα πάρουν την Τετάρτη και την προτελευταία αγωνιστική αντίστοιχα.

Αυτή την στιγμή η Μαλεσίνα είναι στην δεύτερη θέση με 7 βαθμούς και σίγουρα θα ανέβει στους 10 ενώ μεθαύριο θα παίξει το τελευταίο της ματς στην διαδικασία με τα Μετέωρα στην Καλαμπάκα στο πιο κρίσιμο ματς της 5ης αγωνιστικής.

Τρίτη θέση για τα Μετέωρα στους 6, που έχουν 2 κρίσιμα ντέρμπι στην συνέχεια και πρέπει να πάρουν το επόμενο ματς με την Μαλεσίνα, διότι θα κάνουν στην συνέχεια το ρεπό και στο φινάλε θα πάνε στον Παλαμά για εξίσου δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Στην 4η και την 5η θέση η Ανθούπολη και ο Ατρόμητος Παλαμά, που ισοβαθμούν στους 4 πόντους με την ομάδα της Λάρισας να έχει το ΠΑΟ Κοίλων στο κλείσιμο, ενώ υπολογίζει ήδη με 7 πόντους στο… “τσεπάκι” που θα πάρει από το άνευ της Τετάρτης.

Έτσι τα σπουδαία ντέρμπι των τριών τελευταίων αγωνιστικών είναι το Μετέωρα – Μαλεσίνα την 5η, το Ανθούπολη – Ατρόμητος Παλαμά την 6η και το Ατρόμητος Παλαμά – Μετέωρα την τελευταία, κάτι που εκ πρώτης όψεως κάνει λίγο πιο εύκολο το έργο της Ανθούπολης και της Μαλεσίνας που θα δώσουν ένα δύσκολο ματς και έχουν και το άνευ τους και τα Μετέωρα με τον Ατρόμητο να έχουν δυσκολότερο παίζοντας δύο ντέρμπι ανόδου σε 3 ματς.

Το ρεπορτάζ της 4ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου των Πλέι Οφς Ανόδου στην Γ’ Εθνική:

ΑΕ Μαλεσίνας – ΑΟ Ανθούπολης 2-1 (14′-38′ Νικολόπουλος / 34′ Αναγνώστης)

Γήπεδο: Μαλεσίνας
Διαιτητής: Ψαρίδης(Αθηνών)
Βοηθοί: Μπακογιάννης(Αθηνών)-Βλατάκης(Αθηνών)

Συνθέσεις:
ΑΕ Μαλεσίνα (Ζαχαρόπουλος): Τoυρκοχωρίτης, Χαραλάμπους, Μούτσιος(86′ Ζυρογιάννης λ.τρ.), Νικολόπουλος Β.(70′ Σέττος λ.τρ.), Λελούδας, Δέδες, Καλλής, Κουκέωφ, Πατσαρούχας, Καράι, Νικολόπουλος Κ.
ΑΟ Ανθούπολης (Ζιώγας): Ντιντής, Καραμπούζης, Γιαννακόπουλος, Λαΐος, Τσάτσος, Μούτσα, Σέσι(78′ Νάστας), Σκούπρα(26′ Πανταζής λ.τρ.), Παπαδάκος(78′ Αργύρης), Αναγνώστης, Βλαχάκης(64′ Koυβελάς)

ΑΣ Μετέωρα – Ολυμπιακός Βόλου 1-2
(39′ Καλτσάς / 35′ Βλάχος, 78′ Ματτέα)

ΠΑΟ Κοίλων – Νεοχώρι Γρεβενών 3-0

Ρεπό: Ατρόμητος Παλαμά

Η Βαθμολογία:

ΘΕΣΗΟΜΑΔΑΒΑ
1ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ104
2ΜΑΛΕΣΙΝΑ74
3ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ64
4ΑΟ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ43
5ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ43
6ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖ.33
7ΝΕΟΧΩΡΙ ΓΡΕΒ.03
Προβιβασμός – Γ’ Εθνική
Υποβιβασμός – ΕΠΣ

Η επόμενη αγωνιστική (5η – Τετάρτη 29/05):

ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.
ΜΕΤΕΩΡΑΜΑΛΕΣΙΝΑ
ΑΤΡ. ΠΑΛΑΜΑΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΝΕΟΧΩΡΙ ΓΡΕΒ.
ΡΕΠΟ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.
Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!