Γ’ Εθνική: Ορίστηκε η τελευταία και πιο κρίσιμη μάχη του ΑΟ Τρίκαλα για την “σωτηρία” του – Με Πιερικό, εντός το Κιλελέρ (Πρόγραμμα προτελευταίας αγωνιστικής)

Αύριο Τετάρτη 24/04, θα ολοκληρωθούν οι φετινές υποχρεώσεις στην Γ’ Εθνική για τον ΑΟ Τρίκαλα, με έναν τελικό για την παραμονή μπροστά στο κοινό του, στο Δηματικό Στάδιο Τρικάλων, απέναντι στην Θύελλα Κατσικάς.

Η ομάδα του Μπρισίμη στην πολύ κακή σεζόν που κάνει, της επιφύλλασε η μοίρα κάτι που είχε αποφύγει όλες τις αγωνιστικές να γίνει 3 “στροφές” από το φινάλε και αφού ηττήθηκε από την Αναγέννηση Άρτας, έπεσε στην 12η θέση, που την οδηγεί στον υποβιβασμό στα τοπικά πρωταθλήματα. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τους “κυανέρυθρους”, που θέλουν μόνο νίκη αρχικά για να κλειδώσουν την 11η θέση, που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής, και έπειτα σε συνδυασμό της άνευ αγώνα νίκης που θα πάρει την τελευταία αγωνιστική με τον Μαγνησιακό θα θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων, ώστε πέρα του Εορδαϊκού ή του Αστέρα Πετριτή, που θα βάλει σίγουρα από κάτω, αφού παίζουν μεταξύ τους, να αφήσει στην 11η θέση και μία εκ των Αναγέννηση Άρτας ή Θεσπρωτό.

Στην εμβόλιμη 33η αγωνιστική (προτελευταία) όπου τα Τρίκαλα θα αντιμετωπίσουν την Ηπειρώτικη ομάδα, ορίστηκε ο διαιτητής Κατσίνης από την Ανατολική Αττική, να διευθύνει τον αγώνα.

Η δεύτερη Θεσσαλική ομάδα του 2ου ομίλου, το Κιλελέρ, θα δώσει κι έκεινο εντός έδρας αγώνα, υποδέχοντας τον Πιερικό. Η ομάδα του Κατσάρα προέρχεται από σπουδαία νίκη – μισή παραμονή – στον Σταυρό, οπότε και με 0 στα 2 στο φινάλε θα μπορούσε να κερδίσει την παραμονής. Ωστόσο θα ήθελε να κάνει ένα ακόμα αποτέλεσμα ώστε να μην κοιτάξει κανένα άλλο αποτέλεσμα των υπολοίπων και θα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία η αυριανή, που θα είναι η τελευταία μπροστά στον κόσμο της.

Στο μεταξύ θα γίνει και φοβερή μάχη που θα κρίνει τον πρωταθλητή αύριο, με την Νέα Αρτάκη να είναι δύο βαθμούς πίσω και να υποδέχεται τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 33ης αγωνιστικής (προτελυταία) του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής:

Τετάρτη 24/04

11:00, Σβορώνος – Ζάκυνθος

16:00, Γηπ. Δημ. Στ. Τρικάλων: ΑΟ Τρίκαλα – Θύελλα Κατσικάς [Κατσίνης(Αν. Αττικής), Νάστος(Πρέβεζας/Λευκάδας)-Δημητρόπουλος(Άρτας), Στάθης(Καρδίτσας)]

16:00, Γηπ. Δημ. Αγιάς: ΑΕ Κιλελέρ – Πιερικός [Πέτσας(Τρικάλων), Αλεξόπουλος(Τρικάλων)-Παπαγεωργόπουλος(Τρικάλων), Μποζατζίδης(Μακεδονίας)]

16:00, Νέα Αρτάκη – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου

16:00, Αστέρας Πετριτή – ΑΕ Λευκίμμης

16:00, Εορδαϊκός – Καστοριά

16:00, Αναγέννηση Άρτας – Αστέρας Σταυρού

Θεσπρωτός – ΠΟ Φήκης 3-0 (α.α.)

Βατανιακός – Μαγνησιακός 3-0 (α.α.)

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!