Γ’ Εθνική: Οι διαιτητές των μπαράζ παραμονής την Κυριακή 16/06

Μέσω ακραίων συνθηκών λόγω της υψηλής θερμοκρασίας και μετά από μεγάλη αποχή οι ομάδες που τερμάτισαν στις 11ες θέσεις των 4 ομίλων της Γ’ Εθνικής, θα δώσουν κρίσιμους τελικούς για την παραμονή τους στην κατηγορία, όπως όρισε η ΕΠΟ, αυτή την Κυριακή (16/09).

Νίκη Ευκαρπίας – Αστέρας Πετριτή και ΑΕΡ Αφάντου – Προοδευτική είναι τα δύο ζευγάρια που θα συγκρουστούν στις 5 μ.μ. έτσι ώστε δύο να εξασφαλίσουν την σωτηρία τους και οι άλλες δύο να υποβιβαστούν στις ΕΠΣ για την επόμενη σεζόν, με γνώριμη από αυτές την ομάδα από την Κερκύρα που βρέθηκε στον 2ο όμιλο με τον ΑΟ Τρίκαλα, την Φήκη, την ΑΕ Κιλελέρ και τον Μαγνησιακό που έπαιξαν από την Θεσσαλία.

Θυμίζουμε ότι οι ομάδες αυτές καλούνται να δώσουν αγώνες ενάμιση μήνα μετά και τις 28/04, όπου παίχτηκε η τελευταία “στροφή” του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των τελικών των πλέι άουτ της Γ’ Εθνικης:

Κυριακή 16/06, 17:00

Δήπ. ΔΑΚ Καστοριάς: Νίκη Ευκαρπίας – Αστέρας Πετριτή [Κεχαγιάς(Κστοριάς), Θανάσιας(Ηπείρου)-Μίχος(Λάρισας), Σπύρου(Καστοριάς)]

Γήπ. ΠΟ Ατσαλένιου: ΑΕΡ Αφάντου – Προοδευτική [Σταυρουλάκης(Ρέθυμνου), Βισκαδούρος(Ηρακλείου)-Μάτσας(Ηρακλείου), Κούρκουνας(Χανίων)]

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!