Γ’ Εθνική: Δυσκολεύει το πρόγραμμα για ΑΟΤ – Πάει για υπέρβαση με Αρτάκη αφού δεν έπεισε στα… “βατά” – Φαβορί το Κιλελέρ στην 30η αγων. (Πρόγραμμα-Διαιτητές)

Μετά την απογοήτευση με τον Θεσπρωτό και την εσωστρέφεια που προέκυψε και πάλι στην ομάδα, ο ΑΟ Τρίκαλα μπαίνει σε ένα δύσκολο πρόγραμμα με δύο αναμετρήσεις που θα τις δώσει στην έδρα του βέβαια. Για την 30η “στροφή” του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής οι “κυανέρυθροι” θα υποδεχθούν την δεύτερη Νέα Αρτάκη, η οποία είναι στους 2 βαθμούς από την κορυφή και μετράει 11 παιχνίδια αήττητη και μόλις 4 ήττες συνολικά φέτος.

Η ομάδα του Μπρισίμη δεν έχει άλλη επιλογή από το να αντιδράσει σε αυτό το ματς και την αμέσως επόμενη “στροφή”, όπου θα παιχτεί το Θεσσαλικό ντέρμπι με το Κιλελέρ, με φόντο την παραμονή αφού κινδυνεύει άμεσα με την απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη να είναι στους 2 πόντους.

Από την άλλη το Κιλελέρ έχει δύο ματς μπροστά του με ίδιους στόχους, και μια ευκαιρία αν καταφέρει να πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα να κλειδώσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή. Αυτή την Κυριακή (07/04) η ομάδα του Κατσάρα θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Βατανιακό, ο οποίος είναι πρακτικά υποβιβασμένος θέλει να πετύχει την 13η νίκη.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 30ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής:

Κυριακή 07/04

11:00, Ζάκυνθος – Αστέρας Πετριτή

14:00, Πιερικός – ΑΕ Λευκίμμης

16:00, Γηπ. Δημ. Στ. Τρικάλων: ΑΟ Τρίκαλα – Νέα Αρτάκη [Ασλανίδης(Πιερίας), Μαυρογιώργης(Πιερίας)-Κουτσικανίδης(Πιερίας), Κοφίτσας(Καρδίτσας)]

16:00, Γηπ. Δημ. Στ. Λάρισας, Αλκαζάρ: ΑΕ Κιλελέρ – Βατανιακός [Μαγγιώρος(Ηπείρου), Γκέλης(Ηπείρου)-Πασιάς(Ηπείρου), Στάθης(Καρδίτσας)]

16:00, Αστέρας Σταυρού – Θεσπρωτός

16:00, Θύελλα Κατσικάς – Εορδαϊκός

16:00, Αναγέννηση Άρτας – Σβορώνος

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – ΠΟ Φήκης 3-0 (α.α.)

Μαγνησιακός – Καστοριά 0-3 (α.α.)

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!