Γ’ Εθνική: Ή τώρα ή ποτέ για τον ΑΟ Τρίκαλα – Στο… “χέρι” του Κιλελέρ, για μία ακόμη νίκη (Πρόγραμμα-Διαιτητές 28ης αγωνιστικής)

Δίχως αύριο μοιάζει η αναμέτρηση της Κυριακής του ΑΟ Τρίκαλα με την ΑΕ Λευκίμμης, όπως την αντιμετωπίζουν στην ομάδα μιας και σε ενδεχόμενη απώλεια από την τελευταία της βαθμολογίας (σ.σ. εκτός Φήκης και Μαγνησιακού που έχουν αποσυρθεί).

Η ομάδα του Μπρισίμη πήρε 3 βαθμούς άνευ αγώνα την προηγούμενη αγωνιστική και ανέβηκε στους 40, διατηρώντας την διαφορά των 2 πόντων από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η ομάδα από το νησί της Κέρκυρας είναι στους 24 και πολύ μακριά από την σωτηρία. Να σημειώσουμε ότι το ματς θα ξεκινήσει στις 14:00, μία ώρα νωρίτερα δηλαδή από την καθιερωμένη ώρα έναρξης.

Επίσης, μια σημαντική ευκαιρία θα έχει η ΑΕ Κιλελέρ να ξεφύγει για τα καλά από την 11η θέση. Μετά την προηγούμενη νίκη εκτός έδρα με την Καστοριά, η ομάδα του Κατσάρα θέλει να παραμείνει αήττητη για 7ο παιχνίδι, στο φοβερό σερί που χτίζει και την έχει φέρει στην 6η θέση και 5 πόντους μακριά από το μπαράζ υποβιβασμού. Στις 15:00 οι “Λαρισαίοι” θα υποδεχθούν στην Αγιά τον Εορδαϊκό, στην μάχη των νεοφώτιστων στην κατηγορία και με την ομάδα από την Κοζάνη να τα έχει πάει πολύ καλά αφού βρίσκεται 10η με 38 βαθμούς.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 28ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής:

Σάββατο 16/03

13:00, Θύελλα Κατσικάς – Ζάκυνθος

14:00, Γηπ. Δημ. Στ. Τρικάλων: ΑΟ Τρίκαλα – ΑΕ Λευκίμμης [Μαργιόλας(Καρδίτσας), Βαλιώτης(Λάρισας)-Μπασίνος(Λάρισας), Γιαννουλάκης(Ηπείρου)]

15:00, Γηπ. Δημ. Αγιάς: ΑΕ Κιλελέρ – Εορδαϊκός [Τσίντζας(Θεσσαλίας), Γάκος(Φθιώτιδας)-Νικολάης(Θεσσαλίας), Κρίκης(Τρικάλων)]

15:00, Αναγέννηση Άρτας – Καστοριά

15:00, Βατανιακός – Θεσπρωτός

15:00, Νέα Αρτάκη – Σβορώνος

15:00, Πιερικός – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου

Αστέρας Σταυρού – ΠΟ Φήκης 3-0 (α.α.)

Μαγνησιακός – Αστέρας Πετριτή 0-3 (α.α.)

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!