“Βύθισαν” την Φήκη οι δύο… πρώην της – Ήττα για το Κιλελέρ εντός έδρας (Συνθέσεις και αποτελέσματα 10ης Αγωνιστικής)

Με τους αδερφούς Σκόνδρα να σκοράρουν απέναντι στην ομάδα που αγωνιζόταν πέρυσι, ο ΑΟ Τρίκαλα πήρε το “τρικαλινό ματς” της Γ’ Εθνικής με την Φήκη, που είχαν ανάγκη και οι δύο, τους τρεις βαθμούς της νίκης, λόγω της αστάθειας τους στα τελευταία αποτελέσματα.

Η Φήκη παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στον “πάτο” της βαθμολογίας, αντιστάθηκε στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων και κατάφερε να ισοφαρίσει το γκολ του Νίκου Σκόνδρα από το πρώτο ημίχρονο, με τον Τεντολούρη στο 73′ και ενώ όλα έδειχναν ότι θα ολοκληρωθεί το παιχνίδι με ισοπαλία, ο Γιάννης Σκόνδρας ήρθε στο 90′ να πετύχει το πολυπόθητο γκολ της νίκης για τον ΑΟΤ και να γίνει τελικά ο λυτρωτής για τους γηπεδούχους.

Στο άλλο ματς της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου με θεσσαλικό ενδιαφέρον η ΑΕ Κιλελέρ δεν τα κατάφερε στο πρώτο της ματς στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, καθώς ηττήθηκε με 0-1 από την Καστοριά.

ΑΟ Τρίκαλα – ΠΟ Φήκης 2-1 (30′ Σκόνδρας Ν., 90′ Γ. Σκόνδρας / 73′ Τεντολούρης)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων
Διαιτητής: Τζάμος(Καστοριάς)
Βοηθοί: Δημητριάδης(Καστοριάς)-Κωστόπουλος(Καστοριάς)

Συνθέσεις:
ΑΟ Τρίκαλα (Καλογιάννης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Γιάννης Σκόνδρας, Ζαϊμι (90′ Γκοβίνας), Κοντογεώργος (65′ Βασιλείου), Σαμαντάς, Μπραντίτσας, Μπέκας (80′ Κωστάκης), Μαλακασιώτης (65′ Μάγγος), Νίκος Σκόνδρας, Κατσαντώνης
ΠΟ Φήκης (Ρούσσας): Μήλος, Μπαμπατσιάς, Τζέλης, Ιωάννου, Τεντολούρης, Πολυζόπουλος, Γεωργάκης, Γκαντιάς, Παναγιώτου, Μπαλτάς, Γκίνης (69′ Κατσιούλας).

ΑΕ Κιλελέρ – Καστοριά 0-1 (57′ Πάλλας πεν.)

Γήπεδο: Δημοτικό Γήπεδο Φιλιππούπολης
Διαιτητής: Πέτσας(Τρικάλων)
Βοηθοί: Αλεξόπουλος(Τρικάλων)-Κατσαρός(Ευρυτανίας)

Συνθέσεις:
A.E. Κιλελέρ (Κατσάρας): Μπεκτέσι, Παπαγεωργίου Β. (86′ Ελέζι), Μπαρούτας, Φουρκιώτης, Αντωνίου, Χατζησαββίδης (61′ Κούκος), Χατζής (46′ Παρασκευούδης), Αλτάνης (73′ Τσακίρης), Παπαγεωργίου Αθ. (81′ Σούμπασι), Χασομέρης, Βαγενάς.
Καστοριά (Κατσαρός): Τσαρούχας, Σβιρός (73′ Σαββόπουλος), Φωλίνας (61′ Μωΰσιάδης), Μαγγίζης, Καπλάνι, Πάλλας (73′ Παπουτζίδης), Τσελέπης(88′ Κυριάκος), Γκέγκας, Μανακίτσας (73′ Παπαγεωργίου), Τσακνής.

Επόμενη αγωνιστική (11η) για τις τρεις θεσσαλικές ομάδες, την ερχόμενη Κυριακή, με δύο ματς εκτός έδρας για ΑΟ Τρίκαλα με ΑΕ Λευκίμμη και Κιλελέρ με Εορδαϊκό, και ένα εντός για την Φήκη που θα υποδεχθεί τον Αστέρα Σταυρού.

Δείτε τα αποτελέσματα και την βαθμολογία του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής πατώντας εδώ…

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!