Βαριά τιμωρία με πρόστιμο 9 χιλιάδων ευρώ στην Φήκη!

Ήταν δεδομένη η τιμωρίη για την Φήκη, μετά την δυσάρεστη απόφαση να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Όπως ανακοινώθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ επιβλήθηκαν ποινές για τα τρία ματς μετά την απόσυρση της Φήκης τα οποία πήγαν υπέρ των αντιπάλων της με 3-0.

Συνολικά τα πρόστιμα φτάνουν τα 9.000 ευρώ ενώ επιβλήθηκε και αφαίρεση 15 βαθμών που θα μπει στην βαθμολογία του 2ου ομίλου. Το ερώτημα πλέον για το τρικαλινό σωματείο είναι ποιος μπορεί να αναλάβει αυτά τα βάρη, έτσι ώστε να μην κινδυνέψει με να μην βρεθεί ξανά στα γήπεδα.

Αναλυτικά η απόφαση από την συνεδρίαση της ΕΠΟ:

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΠΟ Φήκης Τρικάλων» τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές:
Α) για τη ματαίωση του αγώνα μεταξύ του σωματείου «Λευκίμμη» και του εγκαλούμενου (17.12.2023): α) απώλεια του αγώνα με τέρματα 0-3, β) χρηματική ποινή ύψους 3.000 ευρώ, γ) αφαίρεση πέντε (5) βαθμών από το πρωτάθλημα που αγωνιζόταν και δ) αφαίρεση πέντε (5) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα που θα αγωνισθεί,
Β) για τη ματαίωση του αγώνα μεταξύ του εγκαλούμενου και του σωματείου «Θεσπρωτός» (20.12.2023): α) απώλεια του αγώνα με τέρματα 3-0, β) χρηματική ποινή ύψους 3.000 ευρώ, γ) αφαίρεση πέντε (5) βαθμών από το πρωτάθλημα που αγωνιζόταν και δ) αφαίρεση πέντε (5) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα που θα αγωνισθεί,
Γ) για τη ματαίωση του αγώνα μεταξύ του σωματείου «Νέα Αρτάκη» και του εγκαλούμενου (07.01.2023): α) απώλεια του αγώνα με τέρματα 0-3, β) χρηματική ποινή ύψους 3.000 ευρώ, γ) αφαίρεση πέντε (5) βαθμών από το πρωτάθλημα που αγωνιζόταν, δ) αφαίρεση πέντε (5) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα που θα αγωνισθεί και ε) αποβολή από το πρωτάθλημα που αγωνιζόταν και υποβιβασμός στην αμέσως κατώτερη κατηγορία.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!