Αύριο, Σάββατο η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής – Άκοπο τρίποντο-“ανάσα” για τον ΑΟΤ – Ντέρμπι εκτός έδρα για Κιλελέρ (Πρόγραμμα)

Με την 27η αγωνιστική θα συνεχιστεί ο 2ος όμιλος της Γ’ Εθνικής, με την μία από τις δύο θεσσαλικές ομάδες να αγωνίζονται.

Ο ΑΟ Τρίκαλα θα πάρει 3 σημαντικούς βαθμούς, ακόμα κι αν είναι χωρίς να παίξει το ματς με την Φήκη, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει τουλάχιστον στην ίδια βαθμολογική κατάσταση, εκτός της ζώνης του υποβιβασμού δηλαδή και αναμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα για να ανέβει και λίγο περισσότερο, ενόψει του κρίσιμου ματς, που έρχεται με την Λευκίμμη στο Στάδιο την αμέσως επόμενη αγωνιστική.

Από την άλλη η ΑΕ Κιλελέρ θα δώσει αγώνα εκτός έδρας με την Καστοριά, η οποία βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης και η ομάδα του Κατσάρα θα πρέπει να παλέψει για το αποτέλεσμα τόσο για να παραμείνει μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού όσο και για να κρατήσει χαμηλά μια άμεσα ανταγωνίστρια για την παραμονή.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 27ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής:

Σάββατο 16/03

13:45, ΑΕ Λευκίμμης – Βατανιακός

15:00, Γήπ. Δημ. Μεσοποταμίας: Καστοριά – ΑΕ Κιλελέρ [Καρυπίδης(Κιλκίς), Ζουρνατζίδης(Ημαθίας)-Πολυχρονίδου(Κιλκίς), Μπίττας(Ηπείρου)]

15:00, Αστέρας Πετριτή – Πιερικός

15:00, Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – Αστέρας Σταυρού

15:00, Ζάκυνθος – Αναγέννηση Άρτας

15:00, Εορδαϊκός – Νέα Αρτάκη

15:00, Σβορώνος – Θεσπρωτός

ΠΟ Φήκης – ΑΟ Τρίκαλα 0-3 (α.α.)

Μαγνησιακός – Θύελλα Κατσικάς 0-3 (α.α.)

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!