Αποστολή στην Κοζάνη με σκοπό κάτι καλύτερο από την πρεμιέρα για τον ΑΣ Μετέωρα – Μακεδονική τριάδα και πάλι στο ματς – Εντός για Ολυμπιακό Βόλου (Πρόγραμμα – Διαιτητές)

Μπαράζ Γ’ Εθνικής, πράξη δεύτερη, σήμερα Τετάρτη (15/05), με τον 4ο όμιλο από εδώ και πέρα να έχει δύο ματς με μία ομάδα να κάνει ρεπό και άλλη μία να παίρνει άνευ αγώνα τους βαθμούς της νίκης.

Ο ΑΣ Μετέωρα μετά την εντός έδρας ήττα από την Ανθούπολη, θα κάνει ταξίδι στην Κοζάνη με σκοπό να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ Κοίλων σε μια μάχη των δύο πληγωμένων της πρώτης αγωνιστικής. Στο δεύτερο ματς που προγραμματίστηκε ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Βελεστίνου την ΑΕ Μαλεσίνας, σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς ανάμεσα στους δύο νικητές της πρεμιέρας, για να δούμε αν θα ξεχωρίσει κάποιος.

Οι άλλοι δύο “Θεσσαλοί” δεν θα παίξουν με τον Ατρόμητο Παλαμά να παίρνει άνευ αγώνα (3-0) την νίκη με το Νεοχώρι Γρεβενών και την Ανθούπολη να κάνει το ρεπό της.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής των Πλέι Οφς Ανόδου στην Γ’ Εθνική:

Τετάρτη 15/05, 17:00

Γήπ. Κέντρο Αναψυχής και Αθλητισμού “Λιάπειο”, Κοζάνης: ΠΑΟ Κοίλων – ΑΣ Μετέωρα [Τζίκας(Μακεδονίας), Κολιπέτρος(Μακεδονίας)-Ματσιάς(Μακεδονίας), Βρούζος(Πιερίας)]

Γηπ. Δημοτικό Βελεστίνου: Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕ Μαλεσίνας [Γιαννάκος(Μακεδονίας), Κουτσικανίδης(Πιερίας)-Μαυρογιώργης(Πιερίας), Κοκκαλης(Τρικάων)]

Νεοχώρι Γρεβενών – Ατρόμητος Παλαμά 0-3 (α.α.)

Ρεπό: ΑΟ Ανθούπολης

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!