ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Χάνει την μεγάλη νίκη επί της Ανθούπολης στα χαρτιά ο Ατρόμητος Παλαμά γιατί χρησιμοποίησε τιμωρημένο παίκτη

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο 4ος όμιλος των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική “σημαδεύτηκε” με μια απίστευτη απερισκεψία η οποία οδηγεί τον Ατρόμητο Παλαμά να χάσει στα χαρτιά την αναμέτρηση με την Ανθούπολη την οποία οι “Καρδιτσιώτες” κέρδισαν στην Φιλιππούπολη με 0-3 και έδειχναν να αγκαλιάζουν την άνοδο.

Μετά την περασμένη Τετάρτη, στην 5η “στροφή” και το θέμα στο αγώνα Μετέωρα – Μαλεσίνα, η τύχη του οποίου δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ο Ατρόμητος Παλαμά έπεσε σε μια “ολέθρια γκάφα” που όπως φαίνεται θα του στερήσει το πολύ σημαντικό τρίποντο που πήρε με νίκη 0-3 επί της Ανθούπολης, στην χθεσινή αγωνιστική. Όλα κυλούσαν καλά για τους Καρδιτσιώτες αφού προηγήθηκαν με 0-2 στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο 53′ πέρασε στο ματς ο Λόζος και κατάφερε στο 80′ να σκοράρει για το τελικό 0-3, ωστόσο σύμφωνα με το ποινολόγιο (φωτό κάτω) είχε συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες και ήταν τιμωρημένος για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Έτσι λοιπόν όπως μεταδόθηκε και σε άλλα μέσα η Ανθούπολη αναμένεται να κάνει ένσταση και αν δικαιωθεί θα πάρει εκείνη την νίκη.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, τα οποία θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής για να ξέρουν οι ομάδες τι διεκδικούν, η Ανθούπολη θα είναι αυτή που θα πάει στους 10 πόντους με 11-3 τέρματα ακριβώς τα ίδια με την Μαλεσίνα, και θα θέλει τουλάχιστον ένα βαθμό την τελευταία αγωνιστική με τον ΠΑΟ Κοίλων, ενώ ο Ατρόμητος Παλαμά μένει στους 7 με τα Μετέωρα στους 6 και το μεταξύ τους κρίσιμο ματς να έρχεται το Σάββατο (08/06).

Το ποινολόγιο:

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!