Απίστευτο “σίριαλ” στην μεταγραφή Κουσκουνά – Ανακοινώθηκε τελικά από τον Ατρόμητο Παλαμά όπως και ο Τζέκος

Χειμερινό μεταγραφικό σίριαλ ολκής έγινε η επόμενη ομάδα στην καριέρα του Νίκου Κουσκουνά μετά την φυγή του από τα Τρίκαλα και τον ΠΟ Φήκης, όπου έπαιξε για μισή σεζόν.

Το αρχικό ρεπορτάζ, όπως γράψαμε και στο www.footballists365.gr, ήθελε τον 35χρονο επιθετικό να πηγαίνει στον Παναιγιάλειο του Νίκου Μανούρα και να συνεχίζει σε επίπεδο Γ’ Εθνικής. Ωστόσο αυτή η μετακίνηση χάλασε και τελικά προέκυψε συμφωνία με τον Αστέρα Καρδίτσας και την Α’ ΕΠΣΚ στην προσπάθεια της ομάδας να πάρει και φέτος το πρωτάθλημα, όντας δεύτερη πίσω από τον Ατρόμητο Παλαμά. Μάλιστα υπήρξε και ανακοίνωση από τον Αστέρα η οποία αναρτήθηκε για την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση του Αστέρα:

“Η διοίκηση του Αστέρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Κουσκουνα. Ο 35χρονος επιθετικός είναι μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές όλων των εποχών για το τοπικό ποδόσφαιρο, βάσει ονόματος και παρουσίας στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Στο βιογραφικό του καταγράφονται συμμετοχές σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες. Έχει φορέσει τις φανέλες των: Ολυμπιακός Λουτρακίου, Αστέρας Τρίπολης, Φωστήρας, Τρίκαλα, ΟΦΗ, Δόξα Δράμας, Χανιά, Παναχαϊκή, Νίκη Βόλου, όντας εκ των πρωταγωνιστών τους και εκ των πρώτων σκόρερ τους. Την τρέχουσα σεζόν και μέχρι το Δεκέμβριο αγωνιζόταν με τα χρώματα του Α. Ο. Φηκης στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας. 

Αυτή είναι η τρίτη μεταγραφική προσθήκη της ομάδας μας κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και… έπεται συνέχεια.

Καλωσορίζουμε τον Νίκο στην οικογένεια του Αστέρα και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες”.

Τελικά ούτε αυτή η μεταγραφή ολοκληρώθηκε και μάλιστα ο άμεσος ανταγωνιστής του Αστέρα ανακοίνωσε τον Κουσκουνά. Παράλληλα στον Ατρόμητο Παλαμά θα συνεχίσει ο Δήμος Τζέκος, που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής Καρδίτσας με τον Αστέρα και φέτος αγωνιζόταν στο Αγναντερό, και κάπως έτσι με την εμπειρία των δύο αυτών παικτών ο Ατρόμητος γίνεται περισσότερο φαβορί στο να διατηρήσει μέχρι το τέλος την πρώτη θέση.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου Παλαμά για τον Κουσκουνά:

Η ανακοίνωση για τον Τζέκο:

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!