Αγκαλιά με την άνοδο ο Ατρόμητος Παλαμά με φοβερή νίκη στην Λάρισα επί της Αθούπολης – Αυλαία στα μπαράζ αήττητος και πρώτος ο Ολυμπιακός Βόλου (Ρεπορτάζ Αγωνιστικής)

Με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκαν όλα τα παιχνίδια της προτελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική, καθώς ούτως ή άλλως το Νεοχώρι Γρεβενών – Μαλεσίνα “πήγε” με 0-3 άνευ αγώνα στην πρωταθλήτρια Φθιώτιδας, ωστόσο με 3-0 επικράτησε ο Ατρόμητος Παλαμά στην Φιλιππούπολη της Ανθούπολης, αλλά και ο Ολυμπιακός Βόλου του ΠΑΟ Κοίλων.

Στην Λάρισα οι πρωταθλητές ΕΠΣ Καρδίτσας ήταν καταιγιστικοί και κατάφεραν να μετατρέψουν τον… Θεσσαλικό “τελικό” για την άνοδο σε θρίαμβο κερδίζοντας με 0-3. Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν πολύ δυνατά και πήραν το προβάδισμα μόλις στο 8′ με τον Μυργιώτη, ενώ έκλεισαν το ημίχρονο με “αέρα” δύο τερμάτων χάρη στο γκολ του Αναγνώπουλου για το 0-2. Παρά την πίεση που άσκησε η ομάδα του Ζιώγα στο δεύτερο μέρος μήπως και καταφέρει να επιστρέψει στο ματς, ο Ατρόμητος Παλαμά βρήκε κενούς χώρους και το φινάλε έδωσε διαστάσεις θριάμβου με τον Λόζο στο 80′ για το τελικό 0-3.

Έτσι ο Ατρόμητος που κατάφερε μόλις την 5η αγωνιστική να πάρει το πρώτο τρίποντο, παίρνει και το πιο κρίσιμο ντέρμπι και είναι αγκαλιά με την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες, ενώ από την άλλη η Ανθούπολη που έκανε ιδανικό ξεκίνημα και ήταν η μοναδική ομάδα που κατάφερε να πάρει βαθμό από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, δεν έκανε ανάλογη συνέχεια και χάνοντας τα δύο κρίσιμα ματς με Μαλεσίνα και Παλαμά μένει πίσω.

Οι άλλοι “Θεσσαλοί” που αγωνίστηκαν ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος έδωσε το τελευταίο ματς στην σεζόν και μάλιστα είχε την δυνατότητα να πανηγυρίσει την επιστροφή στην Γ’ Εθνική, μπροστά στον κόσμο του στο Γήπεδο Βελεστίνου. Η ομάδα του Αρσένου μετά την επιτυχημένη πορεία στην ΕΠΣ Θεσσαλίας με την κατάκτηση του νταμπλ, ολοκληρώνει τα μπαράζ της Γ’ Εθνικής αήττητη και με μόλις μία ισοπαλία στους 16 πόντους αφού στην τελευταία “στροφή” θα πάρει και το τελευταίο τρίποντο άνευ αγώνα από το Νεοχώρι.

Τέλος ο ΑΣ Μετέωρα έκανε το ρεπό του και όλη η ουσία για τους κιτρινομπλέ είναι να δείξει ποια θα είναι η τύχη ου αγώνα με την Μαλεσίνα της προηγούμενης αγωνιστικής, για να ξέρουν αν μπορούν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω στο φινάλε με τον Ατρόμητο στον Παλαμά.

Το ρεπορτάζ της 6ης αγωνιστικής (προτελευταία) του 4ου ομίλου των Πλέι Οφς Ανόδου στην Γ’ Εθνική:

ΑΟ Ανθούπολης – Ατρόμητος Παλαμά 0-3 (8′ Μυργιώτης, 40′ Αναγνώπουλος, 80′ Λόζος)

Γήπεδο: Δημοτικό Φιλιππούπολης
Διαιτητής: Τικόζογλου(Μακεδονίας)
Βοηθοί: Χατζηβασιλείου(Μακεδονίας)-Αγγελόπουλος(Μακεδονίας)

Συνθέσεις:
Ανθούπολη (Ζιώγας): Ντιντής, Καραμπούζης, Πανταζής (85’ Νάστας), Τσάτσος (85’ Καραγιάννης), Λάϊος, Μούτσα, Σέσι, Παπαδάκος, Βλαχάκης, Κουβελάς (46’ Γιαννακόπουλος), Αναγνώστης.
Ατρόμητος Παλαμά (Μπουρνάκας): Καραμάνης, Πολύζος, Λιλολάρι, Μπλατσέρης, Μπιτέλης (76’ Τζέκος), Μυργιώτης (76’ Παπαδημητρίου), Ισούφης (65’ Εκίζογλου), Θεολόγης, Καράβας, Αναγνώπουλος (53’ Λόζος), Τεντολούρης (65’ Πυργιώτης).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Τικόζογλου με βοηθούς τους κ.κ. Χατζηβασιλείου και Αγγελόπουλο (Μακεδονίας).

Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΟ Κοίλων 3-0 (18′-90+3′ Βλάχος, 42′ Ματτέα)

Γήπεδο: Δημοτικό Βελεστίνου
Διαιτητής: Ασλανίδης(Πιερίας)
Βοηθοί: Καλοργιάννης(Πιερίας)-Τσικλητάρη(Πιερίας)

Συνθέσεις:
Ολυμπιακός Βόλου (Αρσένος): Σταυράκης (68′ Τσιλίγκος), Καραστέργιος, Καμπέρης (68′ Ζάχος), Παπακώστας, Παπαϊωάννου, Γιαρλέλης (55′ Σκοπελίτης), Ματτέα, Κυρίτσης, Βλάχος, Νούσιος (55′ Τασιούλης), Κατσαγεωργίου (61′ Σιόβας).
ΠΑΟ Κοίλων (Μαντζώλας): Ρουμπούλης, Καρυπίδης (46′ Λίτσιος), Παπανικόπουλος (75′ Ζησιάδης), Σαλονικίδης, Σαμαράς (58′ Τσιφτσής), Νικολαΐδης, Κυπιρτόγλου, Παπαδόπουλος, Δραγώγιας (46′ Τσιμενάκης), Γιαμουρίδης (68′ Νταζάνης), Αθανασιάδης.

Νεοχώρι Γρεβενών – ΑΕ Μαλεσίνας 0-3 α.α.

Ρεπό: ΑΣ Μετέωρα

Η βαθμολογία:

ΘΕΣΗΟΜΑΔΑΒΑ
1ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ135
2ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ105
3ΜΑΛΕΣΙΝΑ105
4ΑΟ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ75
5ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ64
6ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖ.35
7ΝΕΟΧΩΡΙ ΓΡΕΒ.05
Προβιβασμός – Γ’ Εθνική
Υποβιβασμός – ΕΠΣ

Η επόμενη αγωνιστική (7η – Τελευταία – Σάββατο 08/06):

ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.
ΑΤΡ. ΠΑΛΑΜΑΜΕΤΕΩΡΑ
ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝΑΝΘΟΥΠΟΛΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.ΝΕΟΧΩΡΙ ΓΡΕΒ.
ΡΕΠΟ: ΜΑΛΕΣΙΝΑ
Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!