Ο ΑΟ Τρίκαλα BC επέστρεψε και ετοιμάζεται να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και την άνοδο, την Κυριακή στον τρίτο τελικό με τον Αλμυρό

Ραντεβού με την ιστορία έχει ο ΑΟΤ BC αυτή την Κυριακή (12/05), αφού με νίκη μπροστά στον κοινό του στην Μπάρα, θα πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην National League 1.

Η ομάδα του Κρομμύδα έκανε φοβερή ανατροπή, την Τετάρτη στον Βόλο και έκανε το 2-0 με μπρέικ απέναντι στον Αλμυρό, και θέλει ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα ώστε να στεφθεί πρωταθλήτρια, σε τρεις ευκαιρίες που θα έχει με 2 στην Μπάρα και 1 εκτός αν χρειαστούν παραπάνω παιχνίδια.

Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 17:00 με τους “κυανέρυθρους” να θέλουν φυσικά και πάλι σε ένα κατάμεστο Κλειστό να καθαρίσουν με “σκούπα” την σειρά και να κερδίσουν τον προβιβασμό στην παλιά Β’ Εθνική (Τρίτη τη τάξει εθνική Κατηγορία), με την ομάδα του Ζαρονικόλα να φάνηκε αδειασμένη μετά τον δεύτερο τελικό και την συνολική πορεία της με τις υπερβάσεις ώστε να φτάσει μέχρι τους τελικούς και μένει να δούμε ποια… θα είναι “η τελευταία της λέξη”.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους 4 τελικούς, στον 1ο η σειρά ΕΑ Προμηθέας – Αχαγιά θα αρχίσει την Τετάρτη 15/05, ενώ οι υπόλοιποι θα παιχτούν κανονικά την Κυριακή. Στον 2ο, η ΑΕ Πικερμίου θα υποδεχθεί τον Ηλυσιακό με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται 1-0, στον 3ο θα γίνει το Χολαργός – Δάφνη Δαφνίου με σκορ 2-0 μέχρι στιγμής και στον 5ο θα ξεκινήσει η σειρά του ΚΑΟΧ Ευρώπης 87 με τον Ιωνικός Ιωνίας.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των τελικών των πλέι οφς της National League 2:

Κυριακή 12/05, 17:00

2ος Όμιλος

ΑΕ Πικερμίου – Ηλυσιακός

3ος Όμιλος

ΚΟ Χολαργού – Δάφνη Δ.

4ος Όμιλος

Γήπ. Μπάρας: Τρίκαλα – Αλμυρός (Ταρενίδης-Κοϊμτζόγλου-Τούσης, Γκούτας)

5ος Όμιλος

ΚΑΟΧ Ευρώπη 87 – Ιωνικός Ιωνίας

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!