Ενισχύεται με την επιστροφή του Αργύρη και μια μεταγραφή ο ΑΟΤ BC

Tην επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ντίνου Αργύρη, ανακοίνωσε ο ΑΟ Τρίκαλα, όπως και την μεταγραφή του Ανδρέα Στεργιούλη, στην προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας, ώστε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Αργύρης, που αποτελεί βασικό κομμάτι του ΑΟΤ και ήταν παρών στις τελευταίες καλές σεζόν στην Γ’ Εθνική μπάσκετ, με πιο πρόσφατη την περσινή επιτυχία, με τις πολλές νίκες και την είσοδο στα πλέι οφ, δεν είχε αγωνισθεί στον πρώτο γύρο της φετινής National League 2 και πλέον επιστρέφει και τίθεται στην διάθεση του νέου προπονητή, Βασίλη Κρομμύδα.

Από την άλλη την τρίτη μεταγραφή (μετά τους Κακαβούλα και την -εσωτερική- του Αργύρη) έκαναν οι “κυανέρυθροι”. Πρόκειται για έναν point guard, με παραστάσεις από τα Εθνικές κατηγορίες.

Η ανακοίνωση για τα Αργύρη:

“Την… τρίτη μεταγραφή ανακοίνωσε ο ΑΟΤ BC καθώς μετά τους Κακαβούλα και Στεργιούλη στην διάθεση του Κρομμύδα θα βρίσκεται και ο Ντίνος Αργύρης. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
Η διοίκηση του ΑΟΤ BC ανακοινώνει την επιστροφή του Ντίνου Αργύρη στις υποχρεώσεις της ομάδας μας με τον έμπειρο φόργουορντ να τίθεται άμεσα στην διάθεση του κ. Κρομμύδα. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.”

Η ανακοίνωση για τον Στεργιούλη:

“Η διοίκηση του ΑΟΤ BC ανακοινώνει την απόκτηση του Ανδρέα Στεργιούλη. Αγωνίζεται στις θέσεις 2-3 και έχει παίξει στις ομάδες Φοίνικα Λάρισας, Κ20 Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Oxford Brookes University, ΑΣ Καρδίτσας, Πλατύκαμπο Λάρισας και Νίκαια. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!