Τρίκαλα Basket: Στην Καισαριανή αύριο για να παίξουν για το όνειρο της… “Κούπας” στον τελικό των τελικών με την Νήαρ Ηστ (Πρόγραμμα αγωνιστικής)

Έφτασε η ώρα για τα Τρίκαλα Baksket, ώστε να δώσουν ραντεβού με την ιστορία και να διεκδικήσουν την 3η και τελευταία νίκη στον αυριανό (Σάββατο 18/05) πολύ δύσκολο τελικό με την Νήαρ Ηστ εκτός έδρας.

Η Τρικαλινή ομάδα υπερασπίστηκε την έδρα της παίρνοντας δύο ροζ φύλλα αγώνα, με τελευταίο αυτό του προηγούμενου Σαββάτου αλλά ηττήθηκε και δύο φορές στην έδρα της ιστορικής Αθηναϊκής ομάδας, κάτι που σημαίνει ότι το πλεονέκτημα της έδρας διατηρήθηκε και τα πάντα θα κριθούν αύριο, για το ποιος θα στεφθεί πρωταθλητής από τον 2ο όμιλος της National League 1 και θα πάρει απευθείας την άνοδο στην Elite League.

Ο κόουτς Γιαπλές και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι θα υπάρξει δεύτερη ευκαιρία, σε περίπτωση ήττας για το 4ο συνολικά εισιτήριο που θα οδηγήσει στην παλιά Α2′ Εθνική, όμως σίγουρα αυτό δεν πρέπει να τους απασχολεί αυτή την στιγμή με ένα τέτοιο ματς μπροστά τους. Στην διαδικασία των πλέι οφς των τελικών βρίσκονται ήδη το Αιγάλεω (1ος Όμιλος) και ο Φίλιππος Βέροιας (3ος Όμιλος), οι οποίοι θα διασταυρωθούν με τον ηττημένο του Νήαρ Ηστ – Τρίκαλα Basket, σε αγώνες ενός γύρου και με βαθμολογία.

Έτσι λοιπόν Πρωτέας Βούλας και ΧΑΝΘ έχουν πανηγυρίσει ήδη και το αυριανό ματς που θα αρχίσει στις 17:00, θα αναδείξει τον τρίτο πρωταθλητή για φετος.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 5ης Αγωνιστικής (Τελευταία) των Τελικών των Πλέι Οφς του 2ου Ομίλου της Νational League 1:

Σάββατο 18/05, 17:00

Γήπ. Νήαρ Ηστ: Νήαρ Ηστ – Τρίκαλα Basket (Μαρινάκης-Μαλαμάς-Λιότσιος, Παπάντος)

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!