Τελική ευθεία για να κριθούν τα πάντα, με εντός έδρας για Τρίκαλα Basket – Εκτός και πιο νωρίς οι Σοφάδες – Ρεπό για Νίκη Β. (Πρόγραμμα 21ης αγ. – NL1)

Επιστρέφει σήμερα ο 2ος όμιλος της National League 1, μετά την διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας, με την προτελευταία αγωνιστική, καθότι θα παιχτούν κρίσιμες “στροφές” για τις τρεις Θεσσαλικές ομάδες ώστε να πετύχουν τους στόχους.

Στην 21η αγωνιστική θα παίξουν οι 2, με τα Τρίκαλα Basket να παλεύουν να πάρουν πίσω την 2η θέση από την οποία έπεσαν, ώστε να εξασφαλίσουν το “καλό” εισιτήριο στα πλέι οφς πρωταθλήματος. Για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει να αφήσουν πίσω τον Εθνικό Λιβαδειάς με τον οποίο ισοβαθμούν αλλά ο Εθνικός έχει το πλεονέκτημα στα μεταξύ τους ματς.

Η τρικαλινή ομάδα λοιπόν, θα υποδεχθεί τον αδύναμο Πανελλήνιο, στο “Καστσιμήδειο”, στις 17:00, με στόχο μόνο την νίκη και στον αγώνα όπου θα κάνει ντεμπούτο ο νέος προπονητής, Θανάσης Γιαπλές.

Τέλος οι Σοφάδες θα παίξουν εκτός έδρας, λίγο πιο νωρίς στο πρόγραμμα (14:00), στην δύσκολη έδρα του Ληξουρίου, με την ΝΕΟΛ, η οποία προσπαθεί για το καλύτερο πλασάρισμα στην πρώτη 6αδα, ενώ η ομάδα από την Καρδίτσα είναι πλέον αδιάφορη αφού δεν διεκδικεί κάτι παραπάνω και έχει εξασφαλίσει τον μεγάλο στόχο της παραμονής.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής (προτελευταία) του 2ου ομίλου της National League 1:

Σάββατο 23/03

14:00, Γήπ. Ληξουρίου: ΝΕΟ Ληξουρίου – ΓΣ Σοφάδων (Καρακάσης-Παπαδόπουλος Νικ.-Μπολάνο, Θεοδωρόπουλος)

17:00, Γήπ. Κατσιμήδειο: Τρίκαλα Basket – Πανελλήνιος (Μαραμής-Βασιλόπουλος-Σιταρίδης, Χλωρός Νικ.)

17:00, Πρωτέας Γρ. – Βίκος Ιωαννίνων

17:00, Εθνικός – Νήαρ Ηστ

17:00, Εθνικός Λιβαδειάς – Αίολος Αγυιάς

Ρεπό: Νίκη Βόλου

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!