Ξεκινάνε οι τελικοί πρωταθλήματος για τα Τρίκαλα Basket με πρώτο ματς στην έδρα της ιστορικής Νήαρ Ηστ (Πρόγραμμα NL1)

Ζούνε το όνειρό τους τα Τρίκαλα Βasket, με το μεγαλύτερο από αυτά τα όνειρα να αρχίζει αύριο με την πρώτη μάχη στους τελικούς του 2ου ομίλου της National League 1.

Η ομάδα του Γιαπλέ που πέρασε από πολλές διακυμάνσεις μέσα στην σεζόν, όπου ξεκίνησε πολύ δυνατά και ήταν πρωταθλήτρια χειμώνα, δεν έκανε ανάλογο φινάλε και τερμάτισε στην 4η θέση, όπου κάπου εκεί προέκυψε και η αλλαγή προπονητή με την φυγή του Χάρη Φόρου. Οι τρικαλινοί όμως τα κατάφεραν τόσο στα προημιτελικά, όπου απέκλεισαν με 2-0 την ΝΕΟ Ληξουρίου, αλλά και στους δύσκολους ημιτελικού, όπου ξεπέρασαν το φαβορί του Βίκου Ιωαννίνων και επικράτησαν με 1-2, με ένα φοβερό αποτέλεσμα εκτός έδρας.

Έτσι η σειρά των τελικών με την ιστορική ομάδα της Νήαρ Ηστ, αρχίζει αύριο (Κυριακή 27/04) και όχι Σάββατο στην καθιερωμένη μέρα, με τον πρώτο αγώνα εκτός έδρας και την Θεσσαλική ομάδα να έχει το μειονέκτημα έδρας, ωστόσο υπάρχει και η δεύτερη ευκαιρία, αφού ακόμα κι αν χάσει στους τελικούς θα ριχτεί σε αγώνες με τους άλλους 2 φιναλίστ των άλλων ομίλων, με μία ακόμα θέση για άνοδο στην Ελίτ Λιγκ.

Στους άλλους δύο τελικούς του πρωταθλήματος, για τον 1ο όμιλο, σήμερα (27/04) θα παιχτεί το δεύτερο ματς ανάμεσα στην Δάφνη και το Αιγάλεω, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται 1-0 και για τον 3ο η ΧΑΝΘ θα υποδεχθεί τον Φίλιππο Βέροιας στο πρώτο παιχνίδι, σήμερα, με όλες τις σειρές να κρίνονται στις 3 νίκες.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των Τελικών των Πλέι Οφς της Νational League 1:

Σάββατο 27/04, 17:00

1ος Όμιλος, 2η Αγωνιστική

Δάφνη – Αιγάλεω

3ος Όμιλος, 1η Αγωνιστική

XAΝΘ – Φίλιππος Βέροιας

Κυριακή 28/04, 17:00

2ος Όμιλος, 1η Αγωνιστική

Γήπ Νήαρ Ηστ: Νήαρ Ηστ – Τρίκαλα Basket (Μαρινάκης-Κωνσταντινίδου-Σκανδαλάκης, Ντίνος)

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!