Μπαίνουν στα προημιτελικά των πλέι οφς με στόχο το πρώτο βήμα στην έδρα τους τα Τρίκαλα Basket – Πλέι άουτ για την Νίκη με σύμμαχο το πλεονέκτημα

Από τους τρεις Θεσσαλούς της National League 1, μείνανε δύο (σ.σ. οι Σοφάδες τερμάτισαν στην μέση της βαθμολογίας) για να δώσουν τους έξτρα αγώνες και να κυνηγήσουν τους στόχους τους. Τα Τρίκαλα Basket ρίχνονται στην μάχη των πλέι οφς, όπου θα διεκδικήσουν την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζονται για να βρεθούν στα ημιτελικά του 2ου ομίλου. Αντίπαλος τους η ΝΕΟΛ, που πήρε την 4η θέση στην κανονική διάρκεια, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα του Γιαπλέ, που βρίσκεται σε πτώση γιατί ολοκλήρωσε ην κανονική διάρκεια με τρεις ήττες, έπεσε στην 3η θέση, αλλά έχει το πλεονέκτημα της έδρας, με το πρώτο ματς να γίνεται στο Κατσιμήδειο, όπου θα κληθεί να εμφανίσει καλύτερο πρόσωπο.

Οι πρώτοι αγώνες των δύο προημιτελικών, που θα κριθούν στις δύο νίκες θα γίνουν το ΄Κυριακή (07/04) με το ματς Τρίκαλα Basket – ΝΕΟΛ να ξεκινά νωρίς στις 12:30 και αυτό το ζευγάρι να το περιμένει ο Βίκος Ιωαννίνων στον ημιτελικό, ενώ το Νηαρ Ηστ – Αίολος Αγυιάς θα αρχίσει στις 17:00, με την ομάδα που θα πάρει τα δύο ροζ φύλλα αγώνα από αυτό το ζευγάρι να αντιμετωπίζει τον Εθνικό Λιβαδειάς στην συνέχεια.

Παράλληλα την καθιερωμένη ώρα και μέρα (Κυριακή – 17:00) θα γίνει και ο πρώτος αγώνας της Νίκης Βόλου στην προσπάθεια της για την παραμονή μέσω των πλέι άουτ. Η ομάδα της Μαγνησίας θα υποδεχθεί τον τελευταίο Πρωτέα Γρεβενών, στην μοναδική σειρά, που θα κριθεί στις 2 νίκες, αφού ο Πανελλήνιος πήρε απευθείας το εισιτήριο της σωτηρίας.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του 2ου ομίλου της Νational League 1:

Σάββατο 06/04

Πλέι Άουτ – Τελικός – 1ος Αγώνας

17:00, Γήπ Ν. Ιωνίας: Νίκη Βόλου – Πρωτέας Γρεβενών (Δέλλας-Αγραφιώτης Γρ.-Ηλιόπουλος, Μόρφης)

Κυριακή 07/04

Πλέι Οφς – Προημιτελικά – 1ος Αγώνας

12:30, Γήπ. Κατσιμήδειο: Τρίκαλα Basket – ΝΕΟ Ληξουρίου (Λόρτος-Κοϊμτζόγλου-Κωνσταντινέλης)

17:00, Νήαρ Ηστ – Αίολος Αγυιάς

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!