Με τον τελευταίο για νίκη μετά από 2 αγώνες και διατήρηση στην κορυφή τα Τρίκαλα Basket – Εκτός η Νίκη, εντός οι Σοφάδες στην 16η αγ.

Την νίκη μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα και σε συνδυασμό με το ρεπό 3 αγωνιστικές, θα ψάξουν τα Τρίκαλα Basket, καθώς θα υποδεχθούν στο Κατσιμήδειο το Σάββατο (10/02) τον Πρωτέα Γρεβενών που βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Για την ομάδα του Χάρη Φόρου, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από την νίκη, αν θέλει να κρατήσει την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο.

Για την 16η αγωνιστική της National League 1, θα αγωνισθούν και οι άλλες δύο θεσσαλικές ομάδες, με την Νίκη Βόλου να παίζει κι εκείνη το Σάββατο στην Πάτρα με τον Αίολο Αγυιάς, που είναι ανεβασμένος, σε σχέση με την ομάδα από την Μαγνησία που βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και ψάχνεται από μια καλή εμφάνιση και μία νίκη για να βρει ένα σημάδι σωτηρίας.

Τέλος οι Σοφάδες θα δώσουν την Κυριακή το δικό τους ματς στις 17:00, στο Κλειστό “Γιάννης Μπουρούσης” και θα αντιμετωπίσουν τον Βίκο Ιωαννίνων με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στον δεύτερο της βαθμολογίας, με τους καρδιτσιώτες να έχουν εντυπωσιάσει φέτος όντας νεοφώτιστοι, στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της National League 1:

Σάββατο 10/02, 17:00

Γήπ. Κατσιμήδειο: Τρίκαλα Basket – Πρωτέας Γρ. (Παπαθανασίου-Σελεβός-Αγραφιώτης Β., Χλωρός Ν.)

Γήπ. Δ. Τόφαλος: Αίολος Αγυιάς – Νίκη Βόλου (Φραγκούλη-Γερός-Τζιμινίδης, Κοκορδάτος)

Πανελλήνιος – Νήαρ Ηστ

Εθνικός Λιβαδειάς – Εθνικός

Κυριακή 11/02, 17:00

Γήπ. Γ. Μπουρούσης: ΓΣ Σοφάδων – Βίκος Ιωαννίνων (Παπαγερίδης-Χατζηχαρίσης-Χατζηκώστας, Καρακώστας)

Ρεπό: ΝΕΟ Ληξουρίου

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!