Επιστροφή στις επιτυχίες θέλουν τα Τρίκαλα Basket – Μεταξύ τους Νίκη Βόλου και Σοφάδες στην 15η αγωνιστική (Πρόγραμμα)

Ένα σημαντικό ματς θα δώσουν τα Τρίκαλα Basket για την 15η “στροφή” της National League 1. Οι “τρικαλινοί” μετά την ήττα και το ρεπό που έκαναν κατά σειρά τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, είδαν την διαφορά τους στην κορυφή να μειώνεται γι’ αυτό και έχουν ως μοναδικό στόχο την νίκη με τον Εθνικό Πειραιά εκτός έδρας το Σάββατο (03/02).

Ο Εθνικός βρίσκεται στην 8η θέση του 2ου ομίλου, οριακά πάνω από την ζώνη των πλέι άουτ. Μπορεί να μην κάνει την ιδανική χρονιά, όπως είχε βάλει στόχο να πρωταγωνιστήσει, ωστόσο σε 12 αγώνες έχει κάνει 6 νίκες και στο “Π. Σαλπέας” δεν παύει να είναι αξιόμαχος, κάτι που πρέπει να προσέξει η ομάδα του Φόρου αν θέλει να φύγει με το διπλό και να συνεχίσει να προπορεύεται στην βαθμολογία.

Οι άλλοι δύο “Θεσσαλοί” της κατηγορίας θα συγκρουστούν μεταξύ τους με την Νίκη Βόλου να υποδέχεται τον ΓΣ Σοφάδων. Με διαφορετικές πορείες οι δύο ομάδες μιας και η Νίκη ψάχνει απεγνωσμένα ένα “ροζ φύλλο αγώνα” μετά από καιρό που θα της δώσει ψυχολογία, ενώ η ομάδα της Καρδίτσας τα έχει πάει περίφημα μέχρι στιγμής και μένει μακριά από τις “θέσεις κινδύνου”.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 15ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της National League 1:

Σάββατο 03/02

16:00, Πρωτέας Γρεβενών – Πανελλήνιος

17:00, Γήπ. Ν. Ιωνίας: Νίκη Βόλου – ΓΣ Σοφάδων (Γερακίνης-Μαραμής-Γιατρόπουλος, Βαρνάς)

17:00, Γήπ. Π. Σαλπέας: Εθνικός – Τρίκαλα Basket (Κανελλόπουλος-Λογοθέτης-Θεοδοσόπουλος Π., Μωϋσιάδης)

17:00, Βίκος Ιωαννίνων – ΝΕΟ Ληξουρίου

17:00, Νήαρ Ηστ – Αίολος Αγυιάς

Ρεπό: Εθνικός Λιβαδειάς

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!